E-shopping ενάντια στη φτώχεια!

Η διεθνής Μη Κυβερνητική Αναπτυξιακή Οργάνωση ActionAid Ελλάς και το ηλεκτρονικό κατάστημα Me&home by Getitnow.gr συμμαχούν για την καταπολέμηση της φτώχειας.

To Me&Home by Getitnow.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα 'για Μένα και το Χώρο μου', γίνεται ActionAid ενισχύοντας και διαδίδοντας το μήνυμα κατά της απόλυτης

φτώχειας στους επισκέπτες του site, μέσω της αποκλειστικής τους συνεργασίας.

Από τις 21 Νοεμβρίου τα ήδη αγαπημένα είδη της ActionAid, αλλά και νέα με δυνατά μηνύματα κατά της απόλυτης φτώχειας, θα διατίθενται μέσα από το site www.meandhome.gr και θα δίνουν την ευκαιρία σε όλους μας να «γίνουμε ActionAid».

Γνωστοί υποστηρικτές της οργάνωσης από το χώρο της υποκριτικής, της τηλεόρασης και της μαγειρικής «είναι ActionAid» και φωτογραφίζονται με τα «Τ-shirt με σκοπό» συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια για να διαδώσουν δυναμικά το μήνυμα κατά της απόλυτης φτώχειας.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Ναταλία Γερμανού, η Ναταλία Δραγούμη, ο Άλεξ Κάβδας, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κατερίνα Λέχου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, και ο Αποστόλης Τότσικας φοράνε πρώτοι τα νέα t-shirts, φωτογραφίζονται και βιντεοσκοπούνται και μας προτρέπουν να γίνουμε όλοι ActionAid.

Δείτε το βίντεο που δημιουργήθηκε κατά τις φωτογραφίσεις των διάσημων υποστηρικτών της ActionAid στο: www.youtube.com/watch?v=lk3DPYZPsS0

Keywords
Τυχαία Θέματα