Lauren’s City Spa: Suite Spa στην Αθήνα!

Το Lauren' s City Spa, ένα πραγματικά suite spa (spa που αναδεικνύει την αποκλειστικότητα στις υπηρεσίες), δημιουργήθηκε με σκοπό να γίνει ο απόλυτος χώρος χαλάρωσης και ευεξίας σας, προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες και περιποιήσεις σε ημερήσια βάση.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι, ώστε να εξυπηρετεί λίγους επισκέπτες κάθε φορά, για να διατηρείται η αίσθηση ηρεμίας και μοναδικότητας μέσα στην καρδιά της πόλης.

Η φράση που αντιπροσωπεύει το Lauren' s City

Spa είναι η "φροντίδα" για τον άνθρωπο.

Οι υπηρεσίες, οι συνεργάτες, τα προϊόντα, το περιβάλλον συντελούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απευθύνεται στον καθένα ξεχωριστά & διαμορφώνει τις υπηρεσίες του, ανάλογα με τις ανάγκες του φίλου/ης, που θα το επισκεφτεί.

Προσφέρει υπηρεσίες χαλάρωσης, τόνωσης ή αναζωογόνησης σε έναν πολυτελή χώρο χωρίς όμως να είναι οικονομικά απρόσιτες: υπηρεσίες φυσικής ευεξίας, λουτρά, υδρομασάζ, διαφόρων ειδών μασάζ Δυτικής & Ασιατικής φιλοσοφίας.

Ανακαλύψτε το Lauren' s City Spa και παραδοθείτε στην αρμονία, την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, τις ιδιαίτερες θεραπείες και κούρες. Η επίσκεψη στο χώρο, είναι μια πραγματική απόδραση από τη δύσκολη και επίπονη καθημερινότητα, την κούραση & το στρες. Το Lauren' s City Spa μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα έως 5 άτομα, έτσι ώστε να διατηρείται η ηρεμία και η αίσθηση της μοναδικότητας.

Επισκεφτείτε σήμερα κιόλας το Lauren's City Spa και δοκιμάστε «σουηδικό» ή «λεμφικό μασάζ», δεχτείτε την Aphrodite glamour κούρα που βασίζεται στα πολύτιμα έλαια τριανταφύλλλου ή τέλος κάντε υπέροχο spa cure κακάο – άκρων.

Lauren's City Spa : Suite Spa στην Αθήνα, Λ.Πεντέλης 3, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6890040 www.laurenspa.eu

Keywords
Αναζητήσεις
laurens spa, lauren's spa χαλανδρι
Τυχαία Θέματα