Τρόποι να αποφύγεις τα λάθη όταν βάφεις τα νύχια σου

07:03 23/10/2014 - Πηγή: iPop

Το να κάνεις μόνη σου μανικιούρ στο σπίτι δεν είναι δύσκολο, αρκεί να έχεις όρεξη, χρόνο και φυσικά τα απαραίτητα προϊόντα. Αφού, λοιπόν, κόψεις τα πετσάκια και λιμάρεις τα νύχια ήρθε η ώρα να τα βάψεις. Θα σε μάθουμε, λοιπόν, πώς να βάφεις τα νύχια σου τέλεια, να μην μουτζουρώνεσαι αλλά και πώς να διαχειριστείς το νύχι που έσπασε.

Μικρά trick για όταν βάφεις τα νύχια μόνη σου!Το βερνίκι αργεί να στεγνώσει; Γρήγορα στην κουζίνα! Γέμισε ένα μπολ με παγωμένο νερό και βύθισε εκεί τα νύχια σου για λίγα λεπτά.Σου έσπασε το νύχι; Πριν
αρχίζεις τα κλάματα άκου τη συμβουλή μας. Θα χρειαστείς μόνο ένα μικρό κομματάκι από το χάρτινο φίλτρο της καφετέριας σου. Κόψε το και κόλλησε το με κόλλα νυχιών στο σημείο που έχεις την απώλεια. Άσε το να στεγνώσει και βάψε κανονικά τα νύχια σου από πάνω.Βαμμένα πετσάκια; Ποτέ ξανά! Πριν ξεκινήσεις να βάφεις τα νύχια σου βούτηξε μία μπατονέτα στο βαζάκι που έχεις τη βαζελίνη. Βάλε με αυτό τον τρόπο βαζελίνη γύρω γύρω από κάθε νύχι και αν τα βάψεις με βερνίκι, η βαζελίνη δεν θα του επιτρέψει να εισχωρήσει στο δέρμα σου και να στεγνώσει. Αφού στεγνώσουν τα νύχια σου ρίξε λίγο νερό και θα αφαιρέσεις το περιττό βερνίκι μαζί με τη βαζελίνη.

The post Τρόποι να αποφύγεις τα λάθη όταν βάφεις τα νύχια σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα