Συντριβή αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών στη Χαβάη – Επιχείρηση διάσωσης για τον εντοπισμό των επιβατών

15:24 15/1/2016 - Πηγή: iPop

Επιχείρηση διάσωσης για τους επιβάτες των αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών που συνετρίβησαν ανοιχτά των ακτών στη Χαβάη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Independent, η συντριβή των δύο στρατιωτικών αεροσκαφών σημειώθηκε στο Oahu στη Χαβάη, νωρίτερα την Πέμπτη. Τα αεροσκάφη μετέφεραν συνολικά 12 επιβάτες, τη μεταφορά των οποίων έχουν αναλάβει αμερικανικά αεροσκάφη που έχουν φτάσει στην περιοχή.

Two US military

helicopters have collided off the coast of Hawaii https://t.co/XdScX8mGEbpic.twitter.com/KTxoAsHZgc

— The Independent (@Independent) January 15, 2016

Οι αρχές της ακτοφυλακής εντόπισαν τα συντρίμμια των αεροσκαφών στη θαλάσσια περιοχή γύρω από το νησί Oahu περίπου 2,2 μακρυά από τις ακτές της Χαβάης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

More: 12 were aboard the military aircraft that collided off Hawaii, Coast Guard says. https://t.co/FU72rX01okpic.twitter.com/6q0XlmD0gJ

CNN Breaking News (@cnnbrk) January 15, 2016

Σύμφωνα με το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο abc, ένα σκάφος και δύο ελικόπτερα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, που σημειώθηκε η συντριβή των δύο αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών, προκειμένου να εντοπιστούν οι συνολικά 12 επιβαίνοντες.

photo:abc

The post Συντριβή αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών στη Χαβάη – Επιχείρηση διάσωσης για τον εντοπισμό των επιβατών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα