Τέσσερις κηδείες κι ένα κώμα – Ο George R.R Martin παρουσιάζει την νέα του ταινία

13:57 15/1/2016 - Πηγή: iPop

Μήπως ο συγγραφέας του Game of Thrones, George R.R Martin έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του 2016 και εμείς ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει; Μήπως ο Άαρον Ράμσεϊ έχει κάνει κάποιου είδους συμφωνία με το διάολο, προκειμένου να συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα;

Ενώ βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του 2016, οι ανακοινώσεις θανάτων διασημοτήτων της διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής δεν έχουν σταματήσει να μας σοκάρουν, σχεδόν σε καθημερινή βάση. Μήπως να φταίει το ότι το έτος είναι δίσεκτο, μήπως

έχει όντως πέσει περονόσπορος;

Η «μαύρη» τoύτη χρονιά, ξεκίνησε με την ανακοίνωση του θανάτου του Lemmy των Motorhead, όταν σε ηλικία 70 χρονών έχασε με τον καρκίνο. Λίγες ημέρες αργότερα, η παγκόσμια μουσική σκηνή έχασε έναν ακόμα θρύλο της. Ο David Bowie, άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος επίσης από τον καρκίνο στα 69 του. Last but not least, ο αγαπημένος Professor Snape, a.k.a Alan Rickman, είναι το τελευταίο θύμα της επάρετου νόσου. Ο Βρετανός ηθοποιός αποχαιρέτησε το μάταιο τούτο κόσμο σε ηλικία 69 ετών.

Κι αν νομίζετε πως η χρονιά έχει πει την τελευταία της κουβέντα, κερνώντας μας παρόμοιες «χαρμόσυνες» ειδήσεις, κάνετε μεγάλο λάθος. Λίγες μόλις ώρες έπειτα από την ανακοίνωση του θανάτου του Alan Rickman, συγκλονισμένοι ενημερωθήκαμε για ακόμα ένα θάνατο, αυτό του Rene Angelil, του συζύγου της διάσημης τραγουδίστριας Celine Dion. Σε ηλικία 73 ετών, ο Rene Angelil, έφυγε από τη ζωή, μαντέψτε από τι… Ναι, ναι… δυστυχώς από καρκίνο και αυτός!

Το ζοφερό αυτό menu της νέας χρονιάς, ολοκληρώθηκε με την είδηση του τροχαίου ατυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα να στείλει στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση τον τραγουδιστή Colin Vearncombe γνωστό στο μουσικό κοινό με το ψευδώνυμο Black .

Αδέλφια, τα πράγματα φαίνονται σκούρα. Μαύρα κι άραχνα για να είμαστε ακριβείς… Προμηθευτείτε μπόλικα χαρτομάντηλα, κάντε κανένα ευχέλαιο, πείτε 5-6 Πάτερ Ημών καθημερινά και εξοπλιστείτε με κουράγιο, ψυχικό σθένος και μπόλικα μαύρα ρούχα (για τους fan των θυμάτων, ένας μήνας total black look επιβάλλεται).

The post Τέσσερις κηδείες κι ένα κώμα – Ο George R.R Martin παρουσιάζει την νέα του ταινία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα