Νέο «μαχητικό» κρεσέντο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω Twitter

16:56 4/2/2016 - Πηγή: iPop

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ένα νέο «μαχητικό» κρεσέντο σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα από σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter,

η κ.Κωνσταντοπούλου επιτίθεται για ακόμα μια φορά εναντίον της ελληνικής Κυβέρνησης, έπειτα από τις πρόσφατες αποκαλύψεις της , πως η ίδια έχει στην κατοχή της γραπτά μηνύματα και στοιχεία του Αλέξη Τσίπρα, για το διάστημα του Ιουλίου- Αυγούστου 2015.

Κάνοντας λόγο για «κοινωνιοκτόνο» ασφαλιστικό σύστημα, η κ.Κωνσταντοπούλου απηύθυνε, κάλεσμα στον ελληνικό λαό, να συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας από τους εργαζόμενους να μην παραιτηθούν και να συνεχίσουν να μάχονται για τα ασφαλιστικά δικαιώματά τους.

«Οι αγώνες θα δικαιωθούν για εκείνους κι εκείνες που επιμένουν, που δεν βολεύονται, δεν ξεπουλιούνται, δεν παραιτούνται», τόνισε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ενώ απευθύνθηκε ιδιαίτερα σε εκείνους που «δε χρωστάνε, δεν πουλάνε, δεν χαρίζουν τη ζωή τους στην τραπεζοκρατία, τη χρεοκρατία και στη δική σας αδίστακτη εξουσία».

Υπενθυμίζουμε πως στο Μαξίμου ήδη επικρατεί κλίμα ανησυχίας έπειτα από τις πρόσφατες δηλώσεις της κ.Κωνσταντοπούλου, η οποία φέρεται να έχει μηνύσει υπαλλήλους της Βουλής, αλλά και να έχει ηχογραφήσει και αποσπάσει έγγραφα της Βουλής για προσωπική χρήση.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter:

Όλοι στο μεγάλο συλλαλητήριο κατά του κοινωνιοκτόνου #asfalistikou. Οι άνθρωποι πάνω από τους αριθμούς!

Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) February 4, 2016

1.Η κοινωνία στο δρόμο, ο @atsipras στη Μέρκελ, τα ΜΑΤ μέσα στη Βουλή, τα χημικά στους διαδηλωτές, τα μιντιακά φερέφωνα στις υπηρεσίες σας.

Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) February 4, 2016

2. Φτιάξατε πράγματι τη Βουλή, την Κυβέρνηση κ τη διαπλοκή που ξέρατε.

Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) February 4, 2016

3. Εμείς θα οικοδομήσουμε την ζωή κ την πραγματικότητα που θέλουμε, αξίζουμε, μπορούμε κ που μας στερήσατε.

Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) February 4, 2016

4. Οι αγώνες θα δικαιωθούν για εκείνους κι εκείνες που επιμένουν, που δεν βολεύονται, δεν ξεπουλιούνται, δεν παραιτούνται.

Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) February 4, 2016

6. Γι' αυτούς που δεν χρωστάνε, δεν πουλάνε, δεν χαρίζουν τη ζωή τους στην τραπεζοκρατία, τη χρεοκρατία και στη δική σας αδίστακτη εξουσία.

Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) February 4, 2016

photos:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Νέο «μαχητικό» κρεσέντο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω Twitter appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα