Το μήλο κάτω από τη μηλιά- Η κόρη της Cindy Crawford ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της (photos)

15:00 4/2/2016 - Πηγή: iPop

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη της αποχώρησής της Cindy Crawford από το modeling, ήρθε η φωτογράφηση της κόρης της να μας επιβεβαιώσει τη λαϊκή ρήση που τονίζει πως το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.

Σημείωση!

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της η Cindy Crawford, σημείωσε πως στις 20 Φεβρουαρίου μαζί με τα 50 της χρόνια, κλείνει και το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην ζωή της που είναι άλλο από την εργασία της.

Η κόρη, λοιπόν, του πανέμορφου μοντέλου, Kaia Gerber, μόλις σε ηλικία 14 ετών ξέρει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και τρελαίνει τους πάντες.

Την ώρα που η καριέρα

της μητέρας φτάνει στο τέλος, η κόρη της, Kaia, έρχεται να την διαδεχτεί και να δείξει πως είναι εξίσου λαμπερή, καθώς μοιάζει πολύ με τη Cindy, που οι άντρες λατρεύουν και οι γυναίκες ζηλεύουν.

Η 14χρονη Kaia έκανε την πρώτη επαγγελματική της φωτογράφιση για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016 και θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της «Chrome Hearts».

Βέβαια, στο παρελθόν η μικρή, πανέμορφη κοπέλα έχει ποζάρει ξανά για το φακό της Vogue.

photo:today.com

The post Το μήλο κάτω από τη μηλιά- Η κόρη της Cindy Crawford ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα