Κρυώνεις ακόμα κι όταν όλοι παραπονιούνται πως ζεσταίνονται; Ξέρουμε τι συμβαίνει

15:23 20/10/2016 - Πηγή: iPop

Ενώ οι φίλοι σου λένε πως ζεσταίνονται εσύ συνεχώς παραπονιέσαι πως κρυώνεις και ντύνεσαι σαν κρεμμύδι. Κάτι συμβαίνει στον οργανισμό σου πρέπει το καταλάβεις και να ψαχτείς.

Εμείς, συγκεντρώσαμε τα πιο απλά και πιθανά σενάρια και σου τα παρουσιάζουμε.

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να κρυώνεις;Έχεις εξετάσει τελευταία τις ορμόνες σου; Οι ορμονικές διαταραχές επηρεάζουν κατά πολύ τον οργανισμό σου γι΄αυτό θα πρέπει να κάνεις εξετάσεις και μάλιστα άμεσα.Μήπως έχεις αναιμία; Αν ο σίδηρος σου έχει πέσει στα τάρταρα είναι λογικό να κρυώνεις.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι, είτε να πάρεις ειδικά συμπληρώματα τα οποία θα σου συστήσει ο γιατρός, είτε να αλλάξεις πολλές από τις διατροφικές σου συνήθειες.
Πάσχεις από άγχος: Είσαι από τους ανθρώπους που αγχώνονται με το παραμικρό. Τότε, είναι λογικό ακόμα και στη θερμοκρασία του σώματος σου να υπάρχουν έντονες εναλλαγές. Αυτό που πρέπει σαφώς να κάνεις, όχι μόνο για να μην κρυώνεις, αλλά και για να μην αντιμετωπίσεις χειρότερα προβλήματα είναι να ηρεμήσεις και να διώξεις μακριά ότι σε αγχώνει.
Σημείωση!

Αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω κι εσύ συνεχίζεις να κρυώνεις πιο πολύ από το φυσιολογικό τρέξε αμέσως σε κάποιον γιατρό. Αυτός θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις.

The post Κρυώνεις ακόμα κι όταν όλοι παραπονιούνται πως ζεσταίνονται; Ξέρουμε τι συμβαίνει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα