Εσένα τι σε ενοχλεί πιο πολύ σε μια πτήση; Αυτά είναι τα 19 χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις (ή να σου κάνουν) σε ένα αεροπλάνο

17:11 5/3/2022 - Πηγή: iPop

Παραδέξου το! Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτήν την θέση. Ακόμη και ο πιο βολικός άνθρωπος να είσαι σίγουρα σου έχει συμβεί ένα περιστατικό το οποί σε έφερε στα όριά σου. Ποιος είναι ο τύπος συνεπιβάτη που μπορεί να σε κάνει να χάσεις την υπομονή σου εξαρτάται από τον τύπο της προσωπικότητάς σου.

Ενώ μερικοί άνθρωποι λατρεύουν να συνομιλούν, άλλοι βρίσκουν τους ομιλητικούς τύπους απόλυτο εφιάλτη. Και ενώ σε κάποιους αρέσει να παίζουν με τα παιδιά σε άλλους είναι ανυπόφορη μια πτήση που ακόυγονται συνέχεια κλάματα. Για να αποκαλύψει τις χειρότερες συνήθειες μας στα αεροπλάνα, το Only Wanderlust

δημοσίευσε μια λίστα αποκαλύπτοντας ποιοι είναι οι πιο ενοχλητικοί συνεπιβάτες σε μια πτήση. Εξέτασαν πάνω από 1.500 αεροπορικούς ταξιδιώτες και ρώτησαν τι τους εκνεύρισε περισσότερο στους συνεπιβάτες τους.

Ποια τα δικαιώματά σου όταν η πτήση σου είναι γεμάτη;

Οι 19 πιο ενοχλητικοί συνεπιβάτες σε μια πτήσηThe Manspreader — Επιβάτες που ανοίγουν τα πόδια τους, γνωστός και ως manspreading.The Clapper — Επιβάτες που χειροκροτούν όταν το αεροπλάνο προσγειώνεται.The Too Relaxed — Ένας επιβάτης που βάζει τα πόδια του επάνω ή ανάμεσα στις θέσεις σας.The Armrest Hog — Όταν ο γείτονάς σας παίρνει όλο το υποβραχιόνιο.The Chatty Cathy — Όταν ο γείτονάς σας μιλάει μαζί σας μέσω της πτήσης.Η “αδύναμη” κύστη — Άτομα που σηκώνονται τακτικά από τις θέσεις τους.Το γεύμα BYO — Ένας επιβάτης που φέρνει δύσοσμο φαγητόThe Eager — Επιβάτες που στέκονται και παίρνουν τσάντες μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο.The Stinky Feet — Ένας επιβάτης που αφαιρεί κάλτσες ή παπούτσια.The Loud Sleeper — Ένας επιβάτης που ροχαλίζει.The Not-So-Masked — Επιβάτες που δεν φορούν σωστά τη μάσκα τους.The Scented — Επιβάτης που φορά ισχυρό άρωμα ή κολόνια.The Recliner — Αυτό το άτομο μπροστά σου που ξαπλώνει στη θέση του.The Noisy Kid — Μωρά ή παιδιά που κλαίνε.The Drunk Flyer — Μεθυσμένα ή αδιάφορα φυλλάδια.The Leaner — Το κάθισμά σας τραβιέται ή στηρίζεται.The Loud & Proud — Άλλοι επιβάτες μιλούν δυνατά.The Stinker — Ένας επιβάτης με άσχημη μυρωδιά σώματος.The seat kicker – Το να κλωτσάνε το κάθισμά σου είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορεί να συμβεί σε ένα αεροπλάνο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εσένα τι σε ενοχλεί πιο πολύ σε μια πτήση; Αυτά είναι τα 19 χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις (ή να σου κάνουν) σε ένα αεροπλάνο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα