Ένα σπουδαίο παράδειγμα προς μίμηση! 88χρονος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τιμήθηκε από τον πρύτανη

15:51 17/9/2022 - Πηγή: iPop

«Πού να τρέχω πίσω στα θρανία…» σκέφτονται πολλοί. Κάποιοι όμως το τολμούν και κόντρα σε κάθε εμπόδιο και δεύτερες σκέψεις, επιστρέφουν. Η γνώση είναι δύναμη άλλωστε και η επιθυμία για να την αποκτήσει κανείς δεν έχει χρονικά όρια, αντιθέτως όταν κάποιος παλεύει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, πάντα βρίσκει τον τρόπο. Πρόσφατη απόδειξη σε αυτό; Ο κ. Μουδατσάκης, ο οποίος στα 88 του χρόνια αποφοίτησε από το τμήμα ιστορίας αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η έμπνευση της ημέρας: 92χρονος από τη Ρόδο κάνει θεαματική

βουτιά από βατήρα και γίνεται viral – Τα «παράδοξα» μυστικά της μακροζωίας του

88χρονος πήρε πτυχίο και τιμήθηκε από τον πρύτανηFacebook/ Δημήτριος Μουδατσάκης

Ο Δημήτρης Μουδατσάκης, ο 88χρονος συνταξιούχος τυπογράφος, πριν 4 χρόνια ξεκίνησε να ζει το όνειρό του για σπουδές και πήρε επιτέλους το πολυπόθητο πτυχίο του! Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης μάλιστα, εξέφρασε τη συγκίνησή του και κάλεσε τους φοιτητές, να δουν ως παράδειγμα τον κ. Μουδατσάκη. Παράλληλα, του προσέφερε το έμβλημα του πανεπιστημίου και βιβλία από τις πανεπιστημιακές εκδόσεις.

Όπως είχε αναφέρει, σε συνέντευξή του στο neakriti.gr, ο Δημήτρης Μουδατσάκης, αποφάσισε να θυμηθεί τα μαθητικά του χρόνια και να συμμετάσχει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ακολουθώντας το όνειρό του. Ο ίδιος, ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ μικρός, μαθαίνοντας την τέχνη του τυπογράφου.

11 Quotes για την επιτυχία που θα σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα

Στη συνέχεια παντρεύτηκε, έκανε παιδιά, απέκτησε εγγόνια και όταν πήρε σύνταξη, ξεκίνησε στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας για να επιδιώξει αυτό που πάντα ήθελε, τις σπουδές στο πανεπιστήμιο. Ο 88χρονος συνταξιούχος τυπογράφος, μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε πως πρόκειται για ένα όνειρο που είχε από μικρό παιδί και το οποίο όταν πια είχε την ευκαιρία δεν μπόρεσε να την εκμεταλλευτεί.

«Ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το Πανεπιστήμιο για μένα ήταν ένας παραδεισένιος τόπος» ανέφερε ο κ. Μουδατσάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι η συνεργασία του και με τους συμφοιτητές του ήταν άριστη.

Όσον αφορά τη σχέση του με τους υπόλοιπους φοιτητές ο ίδιος αναφέρει: «Οι νέοι μας είναι ωραίοι, είναι υπεύθυνοι. Τους έβλεπα και τους χαιρόμουν!» Μάλιστα ο κ. Μουδατσάκης κατάφερε και ανέπτυξε δεσμούς μαζί τους, οι οποίοι συνήθιζαν να του ζητούν τη συμβουλή του για τα μαθήματα και για το ποιοι καθηγητές είναι “καλοί”!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ένα σπουδαίο παράδειγμα προς μίμηση! 88χρονος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τιμήθηκε από τον πρύτανη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
88χρονος, Πανεπιστήμιο Κρήτης,88chronos, panepistimio kritis