Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard πρόκειται να γίνει ταινία! – Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν το πασίγνωστο πρώην ζευγάρι

11:50 17/9/2022 - Πηγή: iPop

Η πολύκροτη δίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard που για αρκετές εβδομάδες κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των ειδήσεων παγκοσμίως, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. Στις 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το «Hot Take: The Depp/Heard Trial», αποκλειστικά μέσα από τη δωρεάν συνδρομητική υπηρεσία Tubi. Η ταινία θα ακολουθεί την γεμάτη περιπέτειες σχέση του πασίγνωστου ζευγαριού

του Hollywood, τόσο εντός όσο και εκτός του δικαστηρίου.

Johnny Depp – Amber Heard: Η διαμάχη που μεταφέρθηκε στο δικαστήριο – Τι υποστήριξαν οι δύο πλευρές;

Η δίκη Johnny DeppAmber Heard γίνεται ταινία

Σύμφωνα με το Variety, το Hot Take: The Depp/Heard Trial θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη τα γεγονότα γύρω από τη δικαστική διαμάχη που διαδραματίστηκε νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ανάμεσα σε ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood, και θα ακολουθήσει την «ταραχώδη σχέση» μεταξύ τους από την αρχή της γνωριμίας τους, μέχρι και το τέλος.

Η Tubi, μια υπηρεσία ροής που ανήκει στην Fox, θα προβάλλει την ταινία δωρεάν από τις 30 Σεπτεμβρίου σε χώρες όπου δραστηριοποιείται, στις οποίες περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. Η ταινία δεν θα είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην ΕΕ.

Το ρόλο του Johnny Depp έχει αναλάβει ο ηθοποιός Mark Hapka, ενώ τον ρόλο της Amber Heard, πρώην συζύγου του Depp, θα αναλάβει η Megan Davis.

«Η ταινία έχει το “Hot Take” στον τίτλο για κάποιον συγκεκριμένο λόγο», δήλωσε ο Adam Lewinson, παραγωγός της Tubi Original, μιλώντας στο περιοδικό People.

«Με τους συνεργάτες μας στη MarVista, η ταινία μπήκε γρήγορα στην παραγωγή για να αποτυπώσει την επίκαιρη εκδοχή μιας ιστορίας που έγινε μέρος του πολιτιστικού γίγνεσθαι, μεταφέροντας μια μοναδική εικόνα αυτού που εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν να διαδραματίζεται στα πρωτοσέλιδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Amber Heard: Οι παραισθήσεις του Johnny Depp, τα ναρκωτικά και ο φόβος για τον θάνατο – Όσα κατέθεσε στο δικαστήριο

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στην Washington Post. H Amber Heard, από την πλευρά της τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Johnny Depp τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η δίκη κράτησε 6 εβδομάδες στο δικαστήριο, συν τις ημέρες που χρειάστηκαν οι ένορκοι για να βάλουν σε μια σειρά όλα όσα άκουσαν και είδαν. Μια σειρά που έπρεπε μετά να αξιολογηθεί, να συσχετιστεί και να καταλήξει στη δικαίωση του Depp.

View this post on Instagram

A post shared by Variety (@variety)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard πρόκειται να γίνει ταινία! – Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν το πασίγνωστο πρώην ζευγάρι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα