Β. Αλεβιζόπουλος: «Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση της παραχώρησης των αεροδρομίων»

16:01 23/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώθηκε ένας ογκωδέστατος φάκελος που θα κατατεθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τη διερεύνηση βαθύτατων εγκληματικών ενεργειών εμπλεκομένων προσώπων και πολιτικών με την υπόθεση της παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport – Κοπελούζου, σύμφωνα με σημερινή συνέντευξη στην ΕΡΤ Ζακύνθου, του προέδρου της ΠΟΣΥΠΑ, Βασίλη Αλεβιζόπουλου.

Όπως υποστήριξε ο κ. Αλεβιζόπουλος, πρόκειται για φάκελο με στοιχεία που τεκμηριώνουν ακόμη και το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, ενώ, συνεχίζοντας την αναφορά

του για τις ενέργειες που γίνονται από την ΠΟΣΥΠΑ, γνωστοποίησε ότι, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και παράσταση στην ευρωπαϊκή επιτροπή ανταγωνισμού, όπου θα εξεταστούν στοιχεία για τις κρατικές ενισχύσεις και την ετεροβαρή -για την ελληνική οικονομία- και «βρώμικη», όπως τη χαρακτήρισε, διαδικασία που έγινε από το ΤΑΙΠΕΔ με τη συνέταιρο της Fraport, Lufthansa, με την οποία υποβαθμίστηκε η αξία των αεροδρομίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι, για το συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται και η απόφαση του ΣτΕ στις προσφυγές που είχαν γίνει από φορείς και όργανα της Ιονίου Περιφέρειας, αλλά και την ΠΟΣΥΠΑ.

The post Β. Αλεβιζόπουλος: «Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση της παραχώρησης των αεροδρομίων» appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα