Oι Λαρισαίοι καταχειροκρότησαν «Του χωριού το Κοινοβούλιο»

15:58 23/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεκάδες Λαρισαίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό στην πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και παρακολούθησαν την παράσταση «Του χωριού το Κοινοβούλιο», του Δημήτρη Απ. Ρήτα, από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας.
Το έργο περιέχει στοιχεία επίκαιρης πολιτικής σάτιρας και ηθογραφικά και για το λόγο αυτό διέγειρε το ενδιαφέρον και προκάλεσε άφθονο γέλιο στους θεατές. Ο Απόστολος Ρήτας είναι σκηνοθέτης, φιλόλογος και συγγραφέας, βραβευμένος με Α΄ Πανελλήνιο

βραβείο θεάτρου, τιμημένος με διάκριση από το Υπουργείο Παιδείας. Η σκηνοθεσία είναι του ιδίου, σκηνικά της Πιπίνας Μπατζιάνα και μουσική και τραγούδια του γνωστού και καταξιωμένου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Η παράσταση δόθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και αντί εισιτηρίου, οι θεατές μπορούσαν να συνεισφέρουν με τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που υποστηρίζονται από το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο & πρόγραμμα ΤΕΒΑ).
Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί τον κο. Ρήτα για την ευαισθησία και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο καθώς και για την άριστη συνεργασία που υπήρξε με όλους τους συντελεστές.
Για περαιτέρω ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410-680244 ή μέσω, e-mail: [email protected]

The post Oι Λαρισαίοι καταχειροκρότησαν «Του χωριού το Κοινοβούλιο» appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα