Δευτέρα 24/11/2014

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 24/11/2014Δευτέρα, Νοέμβριος 24, 2014 - 12:26

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να είστε όσο μπορείτε συγκρατημένοι προκειμένου να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Τα απερίσκεπτα ρίσκα δεν ευνοούνται και πληρώνονται ακριβά. Σωστές κινήσεις, λογική και σύνεση είναι αυτά που απαιτούνται από εσάς σε επαγγελματικά θέματα για να κλείσετε συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από ό,τι σας βαραίνει ψυχολογικά και οργανώστε καλύτερο τον χρόνο και τις δυνάμεις σας για να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί. Τα πάντα είναι πιθανά σε αυτήν τη ζωή

και ακόμη και οι πιο δύσπιστοι θα αναγκαστείτε να το πιστέψετε, αφού θα πάρετε μια καλή γεύση και μάλιστα στον συναισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια ή ιδέες που μέχρι τώρα παρέμεναν στην άκρη. Η τύχη θα είναι αρκετά κοντά σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα προωθήσετε και να βρείτε συμπαραστάτες για την υλοποίησή τους. Ασφαλώς δεν είναι ό,τι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας και οικογένειας, πρέπει όμως να το προσπαθήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πιέζετε τις καταστάσεις, διότι είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας. Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για κάποιες προοπτικές που έως τώρα δεν βλέπατε. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι.

ΛΕΩΝ: Διορθώστε όσο είναι εφικτό ελαττώματα που έχετε, προτού σας τα χτυπήσουν. Για να σας εμπιστευτούν, πρέπει κι εσείς να μάθετε και να δίνετε, εκτός από το να παίρνετε. Να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση, εφόσον είστε αποφασισμένοι να πείτε τη γνώμη σας και να πιέσετε καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μη χάσετε αυτά που έχετε οφείλετε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να συμβιβαστείτε με άτομα που εκτιμάτε. Αναλάβετε τα ηνία στα εργασιακά θέματα που σας αφορούν, ώστε να μη σας εκμεταλλευτούν. Πείτε όχι σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που θα βασίζονται σε εκτιμήσεις άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Οι περισσότερες πόρτες θα είναι έτσι κι αλλιώς κλειστές, γι' αυτό αποφύγετε να ζητήσετε χάρες. Εκτονώστε την ένταση που κρύβετε μέσα σας κάνοντας ένα σπορ και όχι καβγαδίζοντας. Πάρτε ό,τι σας ανήκει από αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και μη σκέφτεστε τίποτε παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται και η καλή δουλειά. Σταματήστε να άγχεστε για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σύντομα λύσεις. Πρέπει να ορίσετε με ακρίβεια τι είναι αυτό που θέλετε στα επαγγελματικά σας και κατόπιν να επιδιώξετε να το πετύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήνοντας τον εαυτό σας εκτεθειμένο θα πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Ξέρετε καλά πως, αν θέλετε να πετύχετε κάτι, θα το καταφέρετε, αρκεί να το πιστεύετε. Μη νιώθετε ότι όλες οι συνεργασίες σας θα είναι προβληματικές, γιατί η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι. Μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις, ακόμη κι αν ξαφνιάσουν τα οικεία σας άτομα, γιατί οι ανάγκες σας είναι απαραίτητο να καλυφθούν. Δώστε περιθώρια στον εαυτό σας να αλλάξει την πορεία κάποιων καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε αναλύσει κάθε δεδομένο που υπάρχει στη ζωή σας και έχετε φτάσει στο αποκορύφωμα σκέψεων και προβληματισμών ώστε να δώσετε τις ερμηνείες και τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να προχωρήσετε. Εντοπίστε τις ελλείψεις σας και βάλτε σε μια τάξη τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην είστε τόσο σίγουροι ότι μπορείτε να βρείτε λύση σε ορισμένα προσωπικά σας θέματα. Μάλλον θα χρειαστείτε βοήθεια από τα οικεία σας πρόσωπα και καλό θα ήταν, αν σας την προσφέρουν προτού τη ζητήσετε, να τη δεχτείτε χωρίς να κάνετε τους δύσκολους και να γκρινιάζετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα