«Σαρωτική» εμφάνιση του Λάκη... Ξηρού

TV GOSSIP«Σαρωτική» εμφάνιση του Λάκη... ΞηρούΠέμπτη, Ιανουάριος 15, 2015 - 16:52

Το πρώτο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha για το 2015, που προβλήθηκε προχθές, σάρωσε. Η εκπομπή σημείωσε τηλεθέαση 46% στο γενικό σύνολο και 42,3% στα νεανικά κοινά, με τον δημιουργό να εμφανίζεται με περούκα που θύμιζε την ξανθιά κουπ του Χριστόδουλου

Ξηρού. Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε το θέατρο Βέμπο να τρανταχτεί από τα γέλια, όταν είπε πως «με αυτό το ντεκαπάζ ο Χριστόδουλος Ξηρός έκανε μια τρομοκρατική ενέργεια απέναντι στον εαυτό του» και προέτρεψε την Αστυνομία να συλλάβει την κομμώτρια που του έφτιαξε την κόμη.

Ο ηθοποιός -μεταξύ άλλων- έδωσε εξηγήσεις και για το θέμα του Παύλου Χαϊκάλη (ήταν εκείνος που αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη την απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.), λέγοντας πως ο ηθοποιός τού ζήτησε -επειδή διαθέτει τα μηχανήματα- να δυναμώσει τον ήχο του βίντεο και πως δεν έκανε κανένα μοντάζ, ενώ με τα νομικά που έχει σπουδάσει, κατάλαβε ότι πρόκειται για απόπειρα δωροδοκίας.

Προεκλογική χροιά

Η θεματολογία του «Τσαντιριού» πάντως είχε έντονη προεκλογική χροιά, αφού ο Λαζόπουλος δεν άφησε τίποτα και κανέναν ασχολίαστο.

Ο δημιουργός τόνισε ότι η σάτιρα διώκεται ποικιλοτρόπως στη χώρα μας και δίνει εδώ και χρόνια τεράστια μάχη προκειμένου να βγάλει κάθε φορά το «Τσαντίρι» στον «αέρα», αφού -όπως ισχυρίστηκε- δέχεται πιέσεις σε συχνή βάση από διάφορες πλευρές.

Ωστόσο εκείνος παραμένει όρθιος, αναλογιζόμενος ότι στη ζωή υπάρχουν και πιο δύσκολες καταστάσεις όπως αυτές που έζησαν οι ταξιδιώτες του «Norman Atlantic» και αυτός δεν νοείται να παραπονείται στο ελάχιστο.

Ο Λάκης ανανέωσε το ραντεβού του με το τηλεοπτικό κοινό για την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, ενώ τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμο ένα site για το «Αλ τσαντίρι νιουζ», όπου οι τηλεθεατές θα επικοινωνούν απευθείας μαζί του/

Αντεξε η «Εθνική»
ΑΓΩΝΑ έδωσε για να σταθεί απέναντι στον «τυφώνα» Λάκη Λαζόπουλο η νέα κωμική σειρά του Mega «Εθνική Ελλάδος» και τα κατάφερε μια χαρά. Το σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη άγγιξε στην πρεμιέρα του το 29,5% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης και το 34,5% στο κοινό ηλικιών 15-44. Το γεμάτο ελπιδοφόρα μηνύματα σενάριο με τις εξαιρετικές ερμηνείες των Σμαράγδας Καρύδη, Κατερίνας Παπουτσάκη, Κωνσταντίνας Μιχαήλ φαίνεται ότι θα χτυπήσει και υψηλότερα ποσοστά θεαματικότητας, αν δεν έχει για αντίπαλο τον Λάκη και το «Τσαντίρι» του.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα