Περί ορέξεως…Αφαιρούν τα δόντια τους για καλύτερο στοματικό σεξ!

600 άνθρωποι από 30 χώρες του κόσμου συγκεντρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Cape Town International Convention Centre για να συζητήσουν θέματα στοματικής υγιεινής.

Μία από τις παρουσιάσεις είχε τον τίτλο «Η γεφύρωση του χάσματος τον 21ο αιώνα». Πρόκειται για το φαινόμενο της απομάκρυνσης των μπροστινών δοντιών που είναι γνωστό οδοντιατρικά ως ακρωτηριασμός.

Στη μελέτη στην οποία συμμετείχαν 2.167 άνθρωποι από το Δυτικό Ακρωτήριο της Νοτίου Αφρικής το 41% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν γνώριζε ποιά δόντια τους είχαν αφαιρεθεί.

Ένας από τους ερωτηθέντες δήλωσε ότι η εξαγωγή των δοντιών του έγινε για αισθητικούς λόγους : « Νομίζω ότι έχω ένα καλύτερο χαμόγελο, χωρίς τα μπροστινά δόντια μου , και ως εκ τούτου είναι πιο ελκυστικό.»

Άλλοι λόγοι που προβάλλονται για τις εξαγωγές των δοντιών είναι σεξουαλικοί. Δηλαδή ο στοματικός έρωτας και τα φιλιά. Μία γυναίκα δήλωσε ότι «επέμενε ο φίλος μου να τα βγάλω» ενώ ένας ψαράς είπε ότι τον βοηθάει να σφυράει πιό δυνατά.

Το φαινόμενο έχει τις ρίζες του στα μέσα του 17ου αιώνα, όταν η αφαίρεση των δοντιών ήταν ένα μέσο για τους σκλάβους για να «πάρουν πίσω τον έλεγχο του σώματός τους «.

Σήμερα για πολλούς από τους κατοίκους της Νότιας Αφρικής είναι ακόμη…της μόδας αυτό το περίεργο χαμόγελο χωρίς δόντια!

Keywords
Αναζητήσεις
πεοθηλασμος video, πεοθηλασμος
Τυχαία Θέματα