Ντύθηκε νύφη η Μελίνα!

SHOWBIZΝτύθηκε νύφη η Μελίνα!Τρίτη, Δεκέμβριος 15, 2015 - 10:54

Στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, στη Βαρυμπόμπη, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά το απόγευμα της Κυριακής η τραγουδίστρια των Vegas Μελίνα Μακρή και ο σύντροφός της, ηχολήπτης και συνθέτης Φράνκι Λούβαρης.

Εντελώς διαφορετική απ' ό,τι την έχουμε συνηθίσει στις συναυλίες της με το δημοφιλές συγκρότημα, η Μελίνα έλαμπε μέσα στο νυφικό που δημιούργησε για εκείνη

η σχεδιάστρια Ελένη Κολλάρου. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της, οι οποίοι την παρέδωσαν στον γαμπρό, που έκανε επίσης τη διαφορά επιλέγοντας να φορέσει λευκό κοστούμι. Χρέη κουμπάρων στο μυστήριο εκτέλεσαν ο ράπερ των Vegas Zeraw και ο κομμωτής και στενός φίλος της Μελίνας Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Στον γάμο ήταν καλεσμένα περίπου 250 άτομα, μεταξύ των οποίων και αρκετοί καλλιτέχνες, όπως η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου. Η τελευταία μάλιστα ανάρτησε στο Instagram μια εικόνα από το μυστήριο δίνοντας δημοσίως τις ευχές της στο ζευγάρι. «Το δώσαμε το κορίτσι μας! Να ζήσετε, Μελινάκι μου, και να είστε αγαπημένοι» έγραψε στη λεζάντα. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακά τραγούδια -και όχι μόνο- σε κτήμα επί της λεωφόρου Τατοΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα