Αντζελα Γκερέκου: Κατεστραμμένος οικονομικά ο Τόλης

SHOWBIZΑντζελα Γκερέκου: Κατεστραμμένος οικονομικά ο Τόλης Δευτέρα, Δεκέμβριος 14, 2015 - 17:53

Το κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου, από τα σπίτια και τα μετρητά μέχρι τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του. Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε χθες η σύζυγος του τραγουδιστή Αντζελα Γκερέκου,

μιλώντας στην εκπομπή «Join Us» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η ηθοποιός και πρώην υπουργός άνοιξε την καρδιά της, κάνοντας γνωστές τις δυσκολίες που περνούν ως οικογένεια. «Υπήρξαν στιγμές τόσο, μα τόσο δύσκολες, που δεν βγήκαν ποτέ προς τα έξω. Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι πολύ λιγότερο από τα δύσκολα που βιώσαμε.

Παρ' όλα αυτά, αισθάνομαι μια ευλογία» δήλωσε η Γκερέκου. «Αυτή τη στιγμή, το κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του Τόλη και τα πνευματικά του δικαιώματα. Και αν βγάζει κάτι από τις εμφανίσεις που κάνει και για βιοποριστικούς λόγους, το κράτος παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο.

Μέχρι να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια» συνέχισε η ηθοποιός, που βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του άντρα της.«Η ζωή μας έχει αλλάξει δραστικά, με πολύ άδικο τρόπο. Λυπήθηκα πολύ γι' αυτό, γιατί δεν άξιζε στον Τόλη να ζει τέτοιες δυσκολίες» σημείωσε η Αντζελα Γκερέκου, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η κατάσταση είχε επιπτώσεις και στην υγεία του. «Η υγεία του κλονίστηκε από τις δυσκολίες που ήρθαν, τις οποίες ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει, γιατί αρκέστηκε σε αυτό που άκουσε από τα ΜΜΕ. Εμείς δεν μιλήσαμε και ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια. Δεν πειράζει, ας μην την ξέρει. Ενα, όμως, έχω να πω: Δεν αξίζει σε έναν άνθρωπο που ήταν τόσο γενναιόδωρος, που βοήθησε τόσο πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα