Ντισκομπάλες και ξέφρενος χορός μέχρι το πρωί

SHOWBIZΒΟΟΜ ΒΟΟΜΝτισκομπάλες και ξέφρενος χορός μέχρι το πρωίΔευτέρα, Δεκέμβριος 14, 2015 - 18:16

Τα 80s ζουν, βασιλεύουν και παίρνουν την εκδίκησή τους από τους haters στην ιστορική ντίσκο Boom Boom. Εκεί όπου οι λάτρεις της πιο δημοφιλούς -μουσικά- δεκαετίας χορεύουν με τραγούδια που αγαπήθηκαν και εξακολουθούν να είναι αγαπημένα.

Δεν είναι τυχαίο που η Boom Boom αποκαλείται «ιστορική». Γενιές και γενιές έχουν περάσει από το κτίριο στη διασταύρωση Θησέως και Ποσειδώνος για να χορέψουν μέχρι το πρωί επιτυχίες των Boney M, των Duran Duran,

αλλά και της Αλέξιας, του Χαριτοδιπλωμένου και άλλων καλλιτεχνών που έβαλαν τη σφραγίδα τους στο μουσικό στερέωμα.

«Zωντανή» η ανάμνηση του '80

Η ατμόσφαιρα ταιριάζει απόλυτα με τη λογική του μαγαζιού, αφού ο ιδιοκτήτης και dj, ο Σούλης, φρόντισε να κρατήσει «ζωντανή» την ανάμνηση του '80: λέοπαρ καναπέδες και καρέκλες, ντισκομπάλες, φωτορυθμικά, πίστα-παρκέ και πολύ πολύ κέφι. Ωστόσο, υπάρχουν και οι κανόνες: Οταν σηκωθείτε για χορό δεν πρέπει να κρατάτε στο χέρι ποτό ή τσιγάρο, ενώ απαγορεύεται ρητώς και το... τρενάκι! Βέβαια, αυτά είναι λεπτομέρειες, αφού όποιος σηκώνεται στην πίστα ξεχνάει τα πάντα.

Από τα highlights, οι live αφιερώσεις του Σούλη. Κάθε θαμώνας μπορεί να αφιερώσει στα αγαπημένα του πρόσωπα και ο dj Σούλης να μεταφέρει τα λόγια του στο μικρόφωνο, το οποίο βρίσκεται «ετοιμοπόλεμο» στα decks! Το ταξίδι στο παρελθόν με... όχημα την Boom Boom δεν ήταν ποτέ ξανά πιο φρέσκο, ζωντανό και τόσο διασκεδαστικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα