Αχ, αυτό το GPS!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑχ, αυτό το GPS!Δευτέρα, Δεκέμβριος 14, 2015 - 17:33

Σε τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, ενεπλάκη τα ξημερώματα του Σαββάτου συνεργάτης του βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Αναστάσιου Μεγαλομύστακα με το... βουλευτικό αυτοκίνητο! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός προέβη σε παράνομο ελιγμό στο ύψος του «Hilton», παρασύροντας τη μοτοσικλέτα των δύο αστυνομικών.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Αθηνών, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ στο σημείο έσπευσε, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, ο 27χρονος βουλευτής. Οπως αποκάλυψε μάλιστα στην «Espresso», ο συνεργάτης του οδήγησε το αυτοκίνητο εν αγνοία του! «Δόξα τω Θεώ, οι αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο ένας εκ των δύο έχει τραύμα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη, αλλά είναι εκτός κινδύνου» είπε o βουλευτής, που ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας των αστυνομικών.

Περιγράφοντας πώς βρέθηκε στα χέρια του συνεργάτη του το βουλευτικό αυτοκίνητο, είπε ότι έγινε χωρίς ο ίδιος να έχει ενημερωθεί, ενώ διέψευσε πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αυτοκίνητο

«Δεν είχε πιει ούτε και παραβίασε κόκκινο σηματοδότη. Παρασύρθηκε από το σύστημα πλοήγησης του οχήματος, το GPS, που τον προέτρεψε να στρίψει ενώ στο συγκεκριμένο σημείο απαγορευόταν» είπε ο κ. Μεγαλομύστακας και πρόσθεσε: «Νωρίτερα, ο συνεργάτης μου κι εγώ ήμασταν μαζί σε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις και παρευρεθήκαμε σε κάποιο τραπέζι. Επειδή ένιωθα κουρασμένος, αποχώρησα, αφήνοντας πίσω το αυτοκίνητο, με πρόθεση να το παραλάβω από το σημείο την επόμενη ημέρα. Πιθανώς ο συνεργάτης μου, χωρίς εγώ να το ξέρω, αποφάσισε να το πάρει για να με εξυπηρετήσει». Σύμφωνα με τον νεαρό βουλευτή, ο συνεργάτης του συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία. «Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα