Διαδικτυακό ξεκατίνιασμα!

SHOWBIZΔιαδικτυακό ξεκατίνιασμα!Δευτέρα, Δεκέμβριος 14, 2015 - 17:59

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν! Στα... χαρακώματα της showbiz βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες η Τζένη Μπαλατσινού και ο Δημήτρης Παπανώτας, ανταλλάσσοντας σχόλια που μυρίζουν μπαρούτι.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η... τελετή έναρξης της άγριας κόντρας έγινε την περασμένη Πέμπτη, όταν η Τζένη ρωτήθηκε από τηλεοπτικό ρεπόρτερ

περί πλαστικών επεμβάσεων και η αντίδρασή της ήταν εκρηκτική. «Εχω κάνει καμιά δεκαριά πλαστικές επεμβάσεις, κάθε μέρα και από μία. Στον Παπανώτα πείτε να σχολιάσει κάτι, που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες το αγόρι - γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας» δήλωσε η παρουσιάστρια φανερά εκνευρισμένη, επειδή ο δημοσιογράφος την έχει σχολιάσει κατά καιρούς μέσα από την εκπομπή «Happy day».

Μέσω facebook

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή απάντησε μέσω facebook, χαρακτηρίζοντας «ρατσιστικά» και «ομοφοβικά» τα σχόλιά της. «Θα της απαντήσω με εκτεταμένο σημείωμα, όπου θα εκφράσω τις δεκάδες απορίες μου μετά την αναίτια και χυδαία επίθεσή της σε βάρος μου. Ελπίζω να έχει τα guts να απαντήσει σε αυτές. Π.χ. αναρωτιέμαι αν μετά την εικοσαετή καριέρα της ως νοικοκυρά και τη σύντομη θητεία της ως μοντέλο και ως παρουσιάστρια σκέφτεται να κάνει και καριέρα ως μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Παπανώτας.

Το... πινγκ-πονγκ συνεχίστηκε, με την Μπαλατσινού να παραθέτει στο blog της την ετυμολογία των λέξεων «ομοφοβία», «Κατίνα» και «αρσενικός». «Αρπάζοντας τα λεκτικά λάβαρα της ομοφοβίας, μάλλον δεν καταφέρνεις να μεταλλάξεις τη μισογυνία σε σοβαρή τοποθέτηση» σχολίασε η ίδια, με τον Παπανώτα να την προτρέπει -πάλι μέσω facebook- να «περιγράψει τώρα, μέσα στην τρικυμιά εν κρανίω που την ταλανίζει, τους όρους "ανοργασμική" και "κλιμακτηριακή υστερία"». Ο ίδιος προχώρησε λίγο αργότερα σε νέα ανάρτηση.

«Κατά την άποψη της κυρίας Μπαλατσινού, άνδρας είναι όποιος δεν επικρίνει ποτέ γυναίκες» έγραψε χαρακτηριστικά, περνώντας σε πιο σκληρή επίθεση: «Πρέπει να χειροκροτούμε την κάθε ματαιόδοξη μανιώδη καταναλώτρια, την κάθε άρρωστη με την εικόνα της, την κάθε τεκνατζού πρώην σύζυγο και κατά τα άλλα καλή μητέρα, την κάθε σκληρή και εγωίστρια, που εγκαταλείπει ένα γάμο, όταν ο φορτόγκας σύζυγος μείνει στον άσο».

Keywords
Τυχαία Θέματα