«Να μην χαθούν όλες οι θυσίες των πολιτών»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ«Να μην χαθούν όλες οι θυσίες των πολιτών»Πέμπτη, Ιανουάριος 15, 2015 - 16:59

Ηχηρό μήνυμα στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, έστειλε χτες ο Κώστας Καραμανλής. Σε γραπτή δήλωσή του o πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας αλλά και ανάδειξης μιας κυβέρνησης με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία

και τον πρωθυπουργό. Επισημαίνει ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική που δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών και τονίζει ότι αυτή την προοπτική τη διασφαλίζουν η στήριξη και η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας.


«Ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ πολιτική σταθερότητα και βαθιές μεταρρυθμίσεις. Χρειάζεται κυβέρνηση με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό και σταθερή προσήλωση στον εθνικό στόχο της ανάπτυξης. Χρειάζεται πολιτική που δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών» τονίζει ο κ. Καραμανλής, ο οποίος στη δήλωσή του καταλήγει ως εξής:

«Θα δώσουμε τη μάχη»

«Αυτή την προοπτική διασφαλίζει η στήριξη και ενίσχυση της Ν.Δ. Οσο ισχυρότερη η Ν.Δ. τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο. Για όλους αυτούς τους λόγους θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».

Η δημόσια παρέμβαση του πρώην προέδρου της Ν.Δ. ήρθε λίγο πριν ανέβει (αύριο) στη Θεσσαλονίκη. Στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας θα έχει σειρά συναντήσεων. Θα επισκεφτεί τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τα τοπικά γραφεία της Ν.Δ., όπου θα έχει συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές, ενώ το βράδυ θα δώσει το «παρών» σε εκδήλωση που διοργανώνει ο εξάδελφός του Κώστας Καραμανλής.
Μάλιστα η είδηση της ανόδου του κ. Καραμανλή έχει σημάνει γενικό συναγερμό στον κομματικό μηχανισμό αλλά και στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. της Θεσσαλονίκης, όπου οι συμπάθειες προς τον πρόσωπό του είναι πολλές και μεγάλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα