Μανιακός δολοφόνος ετών 17!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜανιακός δολοφόνος ετών 17!Πέμπτη, Νοέμβριος 20, 2014 - 17:10

Δύο Ρομά, από τους οποίους μάλιστα ο ένας ανήλικος, κατηγορούνται ότι κατακρεούργησαν με 20 μαχαιριές μια ανυπεράσπιστη γριούλα για να της πάρουν 400 ευρώ! Η άγρια δολοφονία της 85χρονης έγινε στις 6 Νοεμβρίου στο Παλιό Φάληρο και, όπως αποκαλύφθηκε, άλλες δύο ηλικιωμένες βρέθηκαν μετά αντιμέτωπες με τους ίδιους δράστες, που τις λήστεψαν μέσα στα σπίτια τους στην ίδια περιοχή. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασαν το στυγερό έγκλημα, αλλά αναζητούν ακόμα τον ανήλικο φερόμενο ως δολοφόνο,

έναν 17χρονο Ρομά. Αντίθετα, ο 21χρονος συνεργός του έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Ασφάλεια, αναζητούνται και άλλοι δύο Ρομά ως μέλη της της συμμορίας η οποία λήστευε ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή. Εξάλλου, δύο μέρες μετά το έγκλημα άλλες δύο υπερήλικες βίωσαν στιγμές τρόμου στα χέρια τους, αλλά ευτυχώς γλίτωσαν!

Η άτυχη 85χρονη περπατούσε στην οδό Ναυσικάς, στο Παλιό Φάληρο, όταν την εντόπισαν οι δύο κακοποιοί και την ακολούθησαν. Μόλις την είδαν να μπαίνει στην πολυκατοικία της, κράτησαν την κεντρική πόρτα ανοιχτή χωρίς εκείνη να το καταλάβει. Οταν το θύμα μπήκε στο ισόγειο διαμέρισμα, χτύπησαν το κουδούνι και εκείνη, ανυποψίαστη, άνοιξε την πόρτα. Οπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 21χρονος έσπρωξε την 85χρονη στο χολ του διαμερίσματος και την καθήλωσε στην πολυθρόνα, ενώ ο 17χρονος άρχισε να ανοίγει τα συρτάρια της κουζίνας, όπου βρήκε ένα μαχαίρι. Φίμωσε την άτυχη ηλικιωμένη και άρχισε να τη βασανίζει για να του αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και αντικείμενα αξίας, ενώ ταυτόχρονα ο 21χρονος άρχισε να ψάχνει τα δωμάτια.

Η ηλικιωμένη προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά ο αδίστακτος ανήλικος έκαμψε την αντίστασή της καταφέρνοντάς της απανωτές μαχαιριές στα χέρια, στο στήθος και στην καρδιά. Μάλιστα ήταν τέτοια η μανία του που φαίνεται πως συνέχισε να μαχαιρώνει την 85χρονη, ενώ αυτή είχε ήδη υποκύψει στα θανατηφόρα τραύματά της!

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα