Ξετρελαμένη με την Ελλάδα η Βικτόρια

15:11 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕκτενές αφιέρωμα της «Daily Mail» Ξετρελαμένη με την Ελλάδα η ΒικτόριαΤρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 15:11

Η οικογένεια Μπέκαμ βομβαρδίζει το Ιnstagram με φωτογραφίες από τις διακοπές της στο πολυτελές θέρετρο της Ερμιόνης γράφοντας «We love Greece»

«We love Greece»... φωνάζει μέσω Ιnstagram η Βικτόρια Μπέκαμ! Η πιο δημοφιλής οικογένεια της Βρετανίας -αμέσως μετά τη

βασιλική- απολαμβάνει σύσσωμη τις διακοπές της για δεύτερη εβδομάδα σε υπερπολυτελές θέρετρο της Ερμιόνης και «βομβαρδίζει» τους φίλους της με όμορφες φωτογραφίες από τις... περιπέτειές της.

Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι εκείνη που διοχετεύει τις περισσότερες εικόνες στη δημοσιότητα μέσω social media και την ακολουθεί ο πρωτότοκος γιος της Μπρούκλιν.

Στην ακρογιαλιά

Μάλιστα, η «Daily Mail» έκανε εκτενές αφιέρωμα στις διακοπές των Μπέκαμ, απαθανατίζοντας τη 42χρονη σχεδιάστρια μόδας να φωτογραφίζει τα μέλη της οικογένειάς της στην ακρογιαλιά.

Αν και θα περίμενε κανείς το ζευγάρι και τα παιδιά του (ο 17χρονος Μπρούκλιν, ο 13χρονος Ρομέο, ο 11χρονος Κρουζ και η 4χρονη Χάρπερ) να αλωνίζουν στο όμορφο αργολικό θέρετρο, εκείνοι προτιμούν να μένουν στην ασφάλεια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και να επιδίδονται σε θαλάσσια σπορ και... εξερευνήσεις του βυθού με μάσκες και αναπνευστήρες.

Η 42χρονη Βικτόρια έκανε διαδικτυακή εμφάνιση με μαύρο playsuit και καπελάκι του μπέιζμπολ. Ο Μπρούκλιν δε, που έχει αποδειχτεί εξαιρετικός χρήστης του Ιnstagram, ανάρτησε μια φωτογραφία της αδερφής του με φόντο τη θάλασσα.

Οσο για τον Ντέιβιντ; Αρκέστηκε σε ένα μπουκάλι κρασί και ένα ποτήρι μπροστά στην πισίνα.

Να πούμε ότι οι Μπέκαμ βρίσκονται στην Ελλάδα από την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα ήρθαν απευθείας από το Μεξικό, όπου η Βικτόρια ήταν μάρτυρας στον γάμο της φίλης της Εύα Λονγκόρια με τον Χοσέ Αντόνιο Μπαστόν. Η σχεδιάστρια είχε αναλάβει επίσης να φτιάξει και το νυφικό της Λατίνας ηθοποιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα