Εννιάχρονο κοριτσάκι στη Μόσχα έζησε την κόλαση στα χέρια 72χρονου παιδεραστή

ΚΟΣΜΟΣΕννιάχρονο κοριτσάκι στη Μόσχα έζησε την κόλαση στα χέρια 72χρονου παιδεραστήΤετάρτη, Ιούλιος 27, 2016 - 17:02

Την απόλυτη φρίκη για μία ολόκληρη ώρα έζησε στα χέρια 72χρονου παιδεραστή εννιάχρονη από τη Μόσχα, που τον ακολούθησε στο διαμέρισμά του, όταν εκείνος την κάλεσε για να της δείξει τα κουνέλια του και να δουν παρέα τηλεοπτικό πρόγραμμα με καρτούν.

Ο Ρώσος, παντρεμένος και με δύο κόρες, δεν δίστασε να κακοποιήσει σεξουαλικά το άτυχο κορίτσι, αφού προηγουμένως το χτύπησε, για να κάμψει την αντίστασή του. Σύμφωνα

με την αστυνομία, πηγές της οποίας επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μιχαήλ Νομικόφ, όπως ονομάζεται ο συνταξιούχος, «χτύπησε, βασάνισε και ταπείνωσε» το κορίτσι. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης, χρησιμοποιεί η αστυνομία όταν περιγράφει κακοποίηση και βιασμό.

Παρά την κατάστασή του, το εννιάχρονο κορίτσι βρήκε τη δύναμη να το σκάσει, όταν ο 72χρονος πήγε για μια στιγμή στην κουζίνα του σπιτιού. Η μικρή έτρεξε στη μητέρα της, στην οποία αφηγήθηκε όσα της συνέβησαν. Εκείνη μετέφερε το παιδί κατευθείαν σε νοσοκομείο και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο δράστης δεν έχει καμία πιθανότητα να γλιτώσει, καθώς, εκτός των άλλων αποδείξεων της πράξης του, όπως για παράδειγμα οι εξετάσεις στις οποίες υπέβαλαν οι γιατροί το κορίτσι, κάμερες ασφαλείας τον έχουν καταγράψει να το παρασέρνει προς το διαμέρισμά του. Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Νομικόφ συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε μορφή κακουργήματος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τα μέλη της οικογένειάς του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ο δήμος, ο 72χρονος συνταξιούχος έχει δύο κόρες ηλικίας 49 και 44 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα