15χρονος γόνος μαφιόζων επέτρεψε σε 11 φίλους του να βιάσουν την κοπέλα του

ΚΟΣΜΟΣ15χρονος γόνος μαφιόζων επέτρεψε σε 11 φίλους του να βιάσουν την κοπέλα του Τετάρτη, Ιούλιος 27, 2016 - 16:41

Σάλος στην Ιταλία από την αποκάλυψη ότι 15χρονος γόνος μαφιόζικης οικογένειας επέτρεψε σε 11 φίλους του να βιάσουν κατ' επανάληψη τη 15χρονη κοπέλα του.

Ολα συνέβησαν έξω από την πόλη Σορέντο στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης. Ο γόνος της μαφιόζικης οικογένειας της Καμόρα στο χωριό Πιμόντε βιντεοσκόπησε τη δική του ερωτική επαφή με το κορίτσι και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το βίντεο προκειμένου να εξαναγκάσει τη 15χρονη να «δεχτεί» τους φίλους του, ηλικίας

14 έως 17 ετών. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι έφηβοι βιαστές δεν πήγαν όλοι μαζί στην κοπέλα, αλλά ανά ομάδες. Φυσικά, ο «αγαπημένος» της βιντεοσκοπούσε και αυτές τις συνευρέσεις.

Απειλές από την Καμόρα

Η είδηση του βιασμού αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τοπική εφημερίδα, η οποία όμως έπειτα από μια σειρά απειλών από μέρους της Καμόρα αναγκάστηκε να «κατεβάσει» το σχετικό άρθρο. Η Εισαγγελία της Νάπολης, παράλληλα, ξεκίνησε έρευνα η οποία οδήγησε στη σύλληψη των υπευθύνων. Λόγω της ηλικίας τους, δεν οδηγήθηκαν στη φυλακή, αλλά σε κέντρο υποχρεωτικής διαμονής ανηλίκων έξω από τη μεγαλούπολη του ιταλικού Νότου. Οπως τονίζουν οι σχολιαστές, στη μαφιόζικη κουλτούρα ο βιασμός συγκαταλέγεται συχνά στις μορφές απόλυτης εξουσίας και άσκησης βίας σε βάρος των γυναικών, και συχνά τα περιθώρια αντίδρασης για τα θύματα είναι πολύ περιορισμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα