H «Catwoman» σε παράκρουση

ΚΟΣΜΟΣH «Catwoman» σε παράκρουσηΠαρασκευή, Δεκέμβριος 9, 2016 - 18:55

Στο σκαμνί η κοσμική της Ν.Υ. Τζόσλιν Γουαϊλντενστάιν γιατί τραυμάτισε πάνω σε καβγά με ψαλίδι τον πρώην φίλο της, ενώ του έριξε καυτό κερί στο πρόσωπο

Καβγάδισαν και δεν του έδειξε απλά τα νύχια της, αλλά τον έκανε να τα νιώσει και στο πετσί του. Ο λόγος για την 71χρονη Τζόσλιν Γουαϊλντενστάιν, γνωστή και με το παρατσούκλι «Catwoman» εξαιτίας των αμέτρητων πλαστικών επεμβάσεων που της έχουν δώσει την όψη γάτας, και τον πρώην, πλέον, φίλο της Λόιντ Κλάιν, 49 ετών.

Ο Κλάιν μήνυσε τη γνωστή κοσμική της Νέας Υόρκης

γιατί τον μαχαίρωσε στο στήθος με ψαλίδι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο με τα νύχια της, όπου του έριξε και ζεστό κερί, στη διάρκεια ενός καβγά που είχαν για ένα... laptop.

Ούρλιαζε

Ο καβγάς φαίνεται ότι άρχισε όταν η Γουαϊλντενστάιν θύμωσε γιατί ο Κλάιν κοίταζε τον υπολογιστή του και δεν έπαψε να το κάνει, όπως εκείνη απαίτησε ουρλιάζοντας. Στη δίκη που ακολούθησε τη μήνυση η παραμορφωμένη κοσμική κατηγόρησε τον Κλάιν ότι δεν της έδινε την απαιτούμενη προσοχή, ασχολούμενος περισσότερο με τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ εκείνος τη χαρακτήρισε «ωρολογιακή βόμβα», έτοιμη «να εκραγεί οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο».

Στην κατηγορία εναντίον του πως την κλείδωσε σε μια ντουλάπα, ο σχεδιαστής υποστήριξε ότι, φοβούμενος για τη ζωή του λόγω των απειλών που εκτόξευσε εναντίον του η έξαλλη πρώην αγαπημένη του, την έσπρωξε στην ντουλάπα, ωστόσο μπορούσε να βγει, γεγονός που απεδείχθη όταν ήρθε η αστυνομία.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί το τέλος του 13χρονου δεσμού του Κλάιν και της γυναίκας που έγινε διάσημη για την εμμονή της στις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για το πανάκριβο διαζύγιό της από τον Γάλλο μεγιστάνα Αλεκ Γουαϊλντενστάιν, λαμβάνοντας αποζημίωση 2,5 δισ. δολάρια, ενώ της επιδικάστηκε να λαμβάνει επιπλέον 100.000.000 δολάρια κάθε χρόνο για τα επόμενα 13 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα