Ο Τζόνι Ντεπ, πρώτος στη λίστα των υπερτιμημένων

ΚΟΣΜΟΣ«FORBES»: Ο Τζόνι Ντεπ, πρώτος στη λίστα των υπερτιμημένωνΠαρασκευή, Δεκέμβριος 9, 2016 - 18:17

Tα πρωτεία για δεύτερη χρονιά κρατάνε ο Τζόνι Ντεπ με τον Γουίλ Σμιθ στη λίστα του «Forbes» με τους ηθοποιούς που τα παίρνουν χοντρά από τα στούντιο, αλλά χωρίς να εξασφαλίζουν μεγάλα έσοδα σε αυτά!

Στην... κορυφαία δεκάδα με τους υπερτιμημένους ηθοποιούς υπάρχει μόνο μία γυναίκα, η Τζούλια Ρόμπερτς, μόλις στην 9η θέση. Σε σχέση με την περσινή θέση του ο Τζόνι Ντεπ

είχε καλύτερες αποδόσεις, αλλά και πάλι δεν ήταν οι αναμενόμενες ώστε να τον βγάλουν από την κορυφή ή ακόμη και από τη λίστα.
Οπως πιστεύουν στο «Forbes», έπειτα από όσα μεσολάβησαν με το διαζύγιό του από την Αμπερ Χερντ το άστρο του έχει πληγεί σοβαρά και αυτό θα φανεί στις επόμενες παραγωγές. Η λίστα των... αποτυχημένων κατά «Forbes» σημαίνει ότι για κάθε δολάριο που παίρνουν οι ηθοποιοί επιστρέφουν λιγότερα από τα αναμενόμενα.

Σε αριθμούς, για κάθε δολάριο που παίρνει ο Τζονι Ντεπ εξασφαλίζει στο στούντιο μόλις 2,8 δολάρια, ο Γουίλ Σμιθ 5, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ 6, ο Γουίλ Φέρελ 6,5, ο Τζορτζ Κλούνεϊ 6,7, ο Ανταμ Σάντλερ 7,6, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ 9,2, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο 9,9, η Τζούλια Ρόμπερτς 10,8 και ο Μπράντλεϊ Κούπερ 12,1. Το «Forbes» συγκροτεί τη λίστα στηριζόμενο στις τρεις τελευταίες ταινίες όπου πρωταγωνίστησε κάθε ηθοποιός, εξαιρώντας τις μικρές συμμετοχές ή τις συμμετοχές σε κινούμενα σχέδια ή σε μικρές ανεξάρτητες παραγωγές.

Το ποσό που χρειάστηκε για να γίνει η ταινία αφαιρείται από το συνολικό που συγκέντρωσε στο box office, και στη συνέχεια ο αριθμός για καθεμία από τις τρεις αυτές τελευταίες ταινίες διαιρείται με τον μισθό που έλαβαν για να συμμετάσχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα