Η Κιμ χωρίζει (;) τον Γουέστ

ΚΟΣΜΟΣΗ Κιμ χωρίζει (;) τον ΓουέστΠαρασκευή, Δεκέμβριος 9, 2016 - 18:09

Εντονη φημολογία ότι η Κιμ Καρντάσιαν περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ ζητώντας την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους κατέκλυσε τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Φίλος του ζευγαριού, ωστόσο, αλλά και οι παραγωγοί του οικογενειακού reality που εκπροσωπούν την οικογένεια διαψεύδουν τις πληροφορίες.

Δημοσίευμα του περιοδικού

«U.S. Weekly» υποστήριζε ότι εδώ και καιρό η Κιμ Καρντάσιαν νιώθει «παγιδευμένη» στον γάμο της. Ωστόσο, η πρόσφατη νοσηλεία του Γουέστ φέρεται ότι έβαλε φρένο στα σχέδιά της, καθώς θα περιμένει ώσπου να γίνει καλύτερα. «Δεν θέλει, όμως, να παραμείνει παντρεμένη» ανέφερε πηγή του περιοδικού, που αποκάλυψε ότι προτίθεται να πάρει διαζύγιο και «να δημιουργήσει υπόθεση για την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους Νορθ και Σέιντ».

Η «επίσημη» φωνή της οικογένειας Καρντάσιαν ωστόσο, το «Keeping Up With the Kardashians», διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες. «Ηρεμήστε όλοι, η Κιμ και ο Κάνιε δεν παίρνουν διαζύγιο» αναφέρει ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του reality στο twitter. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο φίλος του ζευγαριού Τζόναθαν Σεμπάν, ο οποίος δήλωσε στο «E! News» ότι επικοινώνησε μαζί τους και όλα είναι καλά, χαρακτηρίζοντας τις φήμες «υστερικές».

Την ίδια ώρα ανοιχτό είναι το μέτωπο των αδελφών Καρντάσιαν με την αρραβωνιαστικιά του Ρομπ Καρντάσιαν, Μπλακ Τσάινα. Οι Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε κινήθηκαν νομικά εναντίον της, για να μην της επιτραπεί να χρησιμοποιεί το επίθετο «Καρντάσιαν» για εμπορικούς σκοπούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα