GALLERY CLUB since1978

SHOWBIZGALLERY CLUB since1978Παρασκευή, Δεκέμβριος 9, 2016 - 18:20

Έναν ακόμη απολαυστικό χειμώνα έχουμε να περάσουμε στο Gallery Club.Το Piano Bar “Gallery Club” που βρίσκεται στην Αμερικής 17 στην καρδιά της πόλης και μας συνοδεύει σχεδόν 40 χρόνια, προσφέρει και φέτος να μας ταξιδέψει μουσικά.

Ο Χάρης Γαλανός, ο άνθρωπος που γνωρίζει όσο κανείς εδώ και πολλά χρόνια (γνωστός στο ευρύ κοινό από το Elysse του Λονδίνου), να ηγείται

στη νυχτερινή διασκέδαση, καταφέρνει να μετατρέπει όλο το μαγαζί σε μια μεγάλη παρέα, στην οποία διασκεδάζουν κάθε φορά διαφορετικοί επισκέπτες κάθε ηλικίας, ακόμη και κάποιοι από τους πιο επώνυμους και επιφανείς Έλληνες.

Το γνωστό επί 40 χρόνια στέκι “Gallery Club”, έκανε στέκι του ο Χάρης Γαλανός τα τελευταία 5 χρόνια. Ο “Χαρούλης” όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι επί χρόνια φίλοι του ,σε ταξιδεύει σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια με το διαφορετικό ρεπερτόριο τραγουδιών που διαθέτει και με τη συμβολή του κόσμου η κάθε βραδιά είναι ανεπανάληπτη.

Με την άψογη συνεργασία του Χάρη Μπούζου, ιδιοκτήτη του “Gallery Club”, και του Χάρη Γαλανού (οι δύο Χάρηδες) και την απίστευτη χημεία τους, έχουν καταφέρει τη δημιουργία μιας παρεϊστικης ατμόσφαιρας που αφήνει τον επισκέπτη ευχαριστημένο και με το παραπάνω!

Μαζί με τη ζωντανή μουσική μπορεί κανείς να απολαύσει το ποτό του και μια πλούσια ποικιλία από κρύα πιάτα (πλατό τυριών, αλλαντικών και σολομό καπνιστό).

Υ.Γ. Βασικός παράγοντας που συντελεί σε αυτή την επιτυχία είναι η ομαλή και εύρυθμη συνεργασία όλου του team του Gallery Club.

https://www.facebook.com/GalleryClubLiveMusic

Keywords
Τυχαία Θέματα