Η Μπάσιντζερ δασκάλα του Γκρέι

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ Μπάσιντζερ δασκάλα του ΓκρέιΠαρασκευή, Δεκέμβριος 9, 2016 - 18:07

Το ασανσέρ -και, μάλιστα, γεμάτο κόσμο- είναι το νέο... λαμπρό πεδίο του αχαλίνωτου σεξουαλικού παιχνιδιού του Κρίστιαν Γκρέι και της Αναστέιζια Στιλ στη νέα ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι».

Στο δεύτερο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε χθες από τη Universal και τη Focus Features, το πρώην σαδομαζοχιστικό

ζευγάρι φαίνεται να έχει απαρνηθεί τη βία στην αναζήτηση της ηδονής και να παίζει το παιχνίδι του ρίσκου σε δημόσιους χώρους.

Ετσι, μεταξύ άλλων, βλέπουμε τον Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν) να ζητάει από τη Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) να βγάλει το εσώρουχό της ενώ βρίσκονται σε πολυτελές εστιατόριο αλλά και να την ερεθίζει με τα χέρια του ενώ βρίσκονται στο πίσω μέρος ενός κατάμεστου ασανσέρ. Και ενώ οι κανόνες της νεαρής γυναίκας για να επανασυνδεθούν είναι το τρίπτυχο «όχι κανόνες, όχι τιμωρίες και όχι άλλα ψέματα», ο πλούσιος επιχειρηματίας φαίνεται ότι εξακολουθεί να κρατάει μυστικά, τρία από τα οποία απειλούν να καταστρέψουν τη νέα προσπάθεια του ζευγαριού.

Ο αντίζηλος του Γκρέι, Τζακ Χάιντ, τον οποίο υποδύεται ο Ερικ Τζόνσον, προσλαμβάνει τη Στιλ ως προσωπική του βοηθό και, βέβαια, για να του μπει ακόμα περισσότερο στο μάτι, προσπαθεί να τη σαγηνεύσει. Από την άλλη, η Αναστέιζια έρχεται αντιμέτωπη και με τη συνέταιρο του Κρίστιαν, την Ελενα Λίνκολν, η οποία τον μύησε στον σαδομαζοχισμό στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών. Τη «δασκάλα» του Γκρέι στη διαστροφή υποδύεται η Κιμ Μπάσιντζερ!

Μάλιστα, στο τρέιλερ ακούγεται η ενδεικτική στιχομυθία τους, στην οποία η Ελενα ρωτάει την Αναστέιζια: «Νομίζεις ότι είσαι η πρώτη γυναίκα που προσπαθεί να τον σώσει;» και όταν αυτή της απαντάει ότι ο Γκρέι έχει αλλάξει και ο σαδομαζοχισμός «δεν είναι αυτό που θέλει πια», η έμπειρη και ετοιμόλογη Λίνκολν της απαντά: «Είναι, όμως, αυτό που έχει ανάγκη».

Η άπειρη αλλά πολύ ερωτευμένη Στιλ, μέσα σ' όλα, έχει να αντιμετωπίσει και τη συστηματική παρενόχληση από μια πρώην του Γκρέι, τη μαζοχίστρια Λέιλα Γουίλιαμς, την οποία υποδύεται η Μπέλα Χίθκοουτ. Η δεύτερη ταινία, που έχει βασιστεί στην best seller ομώνυμη σειρά βιβλίων της Ε.Λ. Τζέιμς, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 10 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα