Στο κόκκινα η παράτα του ΣΥΡΙΖΑ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Στο κόκκινα η παράτα του ΣΥΡΙΖΑ!Τετάρτη, Ιούλιος 27, 2016 - 15:05

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ποιες παρουσίες έκλεψαν την παράσταση στη φιέστα του Τσίπρα

Το ζήσαμε κι αυτό. Κοκκίνισε το Κοινοβούλιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έντυσε με κόκκινο πανί την πλευρά της Βουλής μπροστά από το μπαλκονάκι του εντευκτηρίου κι έκανε τη φιέστα του. Απίστευτο;
Η Βουλή σε

κομματική υπηρεσία; Επιτρέπεται αυτό για το ιστορικό ελληνικό Κοινοβούλιο;

Πάντως, στην ωραία παράτα παρέστη σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης. Παρόντες και οι βουλευτές της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός, ενώ στο κάλεσμα του πρωθυπουργού ανταποκρίθηκε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η αδυνατισμένη Ρένα Δούρου έκλεψε την παράσταση, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης τα έχει κάνει, ως φαίνεται, πλακάκια με τον Αλέξη Τσίπρα. Ερωτα μεγάλο βλέπω!

Μεγάλες στιγμές έζησαν, όμως, τα πλακάκια της Βουλής όταν τα πάτησαν οι σαγιονάρες της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου. Η Σία άφησε στη φωτιά τους κεφτέδες και πετάχτηκε μέχρι τον Τσίπρα.

Ο δε δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δίπλα της, κρατούσε στα χέρια του τρία κινητά τηλέφωνα και έμοιαζε ωσάν να ήθελε να τα... σπρώξει! Τρία κινητά, δήμαρχε; Η Μαρίνα σε ψάχνει;
Τι να λέμε, όλοι τους ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα!

ΝΔ: Αποχαιρετιστήριο πάρτι



«Αποχαιρετιστήριο πάρτι» για τη μετακόμιση από τη Συγγρού στην Πειραιώς (ένα τσιγάρο δρόμος, δηλαδή) έκαναν τα «μπλε» αγόρια και κορίτσια, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε πολλά κέφια.
Από τον Αύγουστο το κόμμα θα λειτουργεί στα νέα γραφεία στο Μοσχάτο, στην οδό Πειραιώς 62 και Φλωρίνης.

Το κτίριο της Συγγρού, όπου η Ν.Δ. είχε εγκατασταθεί επί Σαμαρά, ήταν πολυδάπανο, καθώς το ενοίκιο άγγιζε τα 95.000 ευρώ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πληρώνει πλέον 9.800 ευρώ τον μήνα. Βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη γιόρτασαν και είπαν αντίο στο παρελθόν του κόμματος. Οι φωτογραφίες και τα κομματικά ενσταντανέ έπαιρναν κι έδιναν, που λέμε!

Μικρότερο, λοιπόν, το νέο σπίτι στο Μοσχάτο, σε όλα. Ελπίζω, πρόεδρε, να μη σηματοδοτεί τίποτα περίεργο και για το κόμμα... Μικρό σπίτι, μεγάλη Ν.Δ. είναι το στοίχημα. Μην ξεχνιόμαστε!

Φιλαράκια από τα παλιά σε σούπερ selfie



Τσα..., τα παιδάκια από τα παλιά! Τα παλιοφιλαράκια που λένε. Γιώργος Βουλγαράκης, Βαγγέλης Αντώναρος και Αρης Σπηλιωτόπουλος συναντήθηκαν και τα είπαν. Οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων της Ν.Δ. θυμήθηκαν τα ωραία τους...
«Οπως παλιά, το τσιγάρο στα δύο / όπως παλιά, η κουβέρτα στα δύο /όπως παλιά, το βιβλίο στα δύο, εγώ καμάρα και εσύ Πολυτεχνείο» που λέει και ο Βασίλης Καρράς στο τραγουδάκι του.
Ο Γιώργος, μάλιστα, έβαλε και λεζάντα στη φωτογραφία: Να, εδώ τα λέμε με τον Βαγγέλη και τον Αρη... (Ελπίζω να κοιτάζετε εμάς και όχι την κυρία που περνάει πίσω μας!)

(!)
Για μετακόμιση κατηγορεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ο Βασίλης Λεβέντης. Με αφορμή την αρνητική στάση της στην απλή αναλογική «αλά ΣΥΡΙΖΑ», ο πρόεδρος των Κεντρώων λέει ότι η Φώφη ξεπουλά τις έδρες της Βουλής τις οποίες κατέχει στη Ν.Δ.! «Η Γεννηματά έχει έδρες προς πώληση. Εγώ όχι» υποστηρίζει ο ίδιος. Μήπως, όμως, πρόεδρέ μου καλέ, η Φώφη πουλάει δεξιά και... εσύ πουλάς αριστερά, και σου φαίνεται ότι δεν συμβαίνει; Λέω εγώ τώρα... Ερώτημα θέτω!

Keywords
Τυχαία Θέματα