Γυρίστηκε το πρώτο τρέιλερ του «X Factor» – Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά

12:05 9/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά πηγαδάκια έχει γίνει το τελευταίο διάστημα το «X Factor». Οι ιθύνοντες του τάλεντ σόου τρέχουν με πυρετώδεις ρυθμούς ενώ πριν λίγες μέρες γυρίστηκε και το τρέιλερ.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες των γυρισμάτων και με την καθοδήγηση και την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Μικρού, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Σάιμον Κόουελ, η «ψυχή»

του σπουδαίου σόου με 13χρόνια συνεχής παρουσίας στην καρέκλα του σκληρού κριτή τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στην Αμερική, συμπρωταγωνιστεί με τον Σάκη στο ευρηματικό τρέιλερ.

Συγκεκριμένα, συνομιλούν στο τηλέφωνο όπου ο πρώτος του ανακοινώνει ότι το «X Factor» επέστρεψε στην Ελλάδα, στην τηλεόραση του καναλιού της Κάντζας και του ζητά να ετοιμαστεί για την παρουσίαση του πιο δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού. Ευδιάθετος και λαμπερός, ο μοναδικός Έλληνας σταρ αποδέχεται την πρόσκληση και στο τέλος του τρέιλερ απευθύνεται στο κοινό και ρωτά: «Εσείς είστε έτοιμοι;»

O Σάκης, μάλιστα, δεν παρέλειψε να μοιραστεί και ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο τραγουδιστής κάνει ένα διάλειμμα στο κρεβάτι του ξενοδοχείου και φυσικά εντυπωσιάζει με την αψεγάδιαστη ομορφιά του.

The post Γυρίστηκε το πρώτο τρέιλερ του «X Factor» – Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα