«Θα σκοτώσω όποιον πάει να με εμποδίσει»

11:43 9/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Θα σκοτώσω όποιον πάει να με εμποδίσει»Τετάρτη, Μάρτιος 9, 2016 - 11:42

Η Πόλα Ρούπα εκτοξεύει απειλές μέσα από μακροσκελές κείμενό της και δίνει τη δική της εκδοχή για την πτήση τρόμου με το ελικόπτερο και την άγρια μάχη με τον πιλότο

Λίγες ημέρες αφότου καταδικάστηκε ο σύντροφός της Νίκος Μαζιώτης, που ήρθε μετά την αποτυχημένη απόπειρά της να τον βοηθήσει να δραπετεύσει, η Πόλα Ρούπα εκτοξεύει απειλές σε όποιον βρεθεί στον δρόμο της και της σταθεί εμπόδιο στο μέλλον!

Στο μακροσκελές κείμενό της, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, λέει πως δεν θα

διστάσει να πυροβολήσει.

«Από εδώ και στο εξής, αν χρειαστώ ξανά τη συνδρομή πολιτών και εφόσον το κρίνω αναγκαίο, θα γνωστοποιώ την ταυτότητά μου από την αρχή. Ας γνωρίζουν όλοι, δεδομένου ότι η αποστολή μου σε κάθε περίπτωση αφορά την προώθηση του αγώνα για την ανατροπή του εγκληματικού καθεστώτος, ότι κάθε πιθανή άρνηση συνεργασίας και προσπάθεια παρεμπόδισης της δράσης θα αντιμετωπίζεται αναλόγως» αναφέρεται στο κείμενο.

Η σύντροφος του Μαζιώτη, για την οποία οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν πως βρίσκεται στην Αθήνα, σκιαγραφεί με τα δικά της χρώματα την απόπειρα απόδρασης και δίνει τη δική της εξήγηση για τη συμπλοκή της μέσα στο ελικόπτερο με τον πρώην αστυνομικό πιλότο, καθώς αναφέρει:

«Είχε και αυτός όπλο»

«Ενα τέταρτο περίπου μετά την απογείωσή μας από την Θερμησία της Αργολίδας, έβγαλα το όπλο μου και ζήτησα από τον πιλότο να αλλάξουμε πορεία. Αυτός φυσικά δεν κατάλαβε ποια είμαι, όμως κατάλαβε ότι θα επιχειρηθεί απόδραση από φυλακές.

Πανικοβλήθηκε (...) Μου επιτέθηκε βγάζοντας όπλο, γεγονός που "παρέλειψε" να αναφέρει. Και επειδή είναι πιθανόν να επιχειρηθεί διάψευση του γεγονότος ότι ήταν οπλισμένος, υπενθυμίζω ότι υπάρχουν δημοσιοποιημένες αναφορές για την ανεύρεση δύο γεμιστήρων στο ελικόπτερο (...) Μέσα σε ελάχιστο χρόνο βρεθήκαμε στο έδαφος. Οσοι μιλούν για ψύχραιμη αντίδραση του πιλότου, κρίνοντας προφανώς εκ του αποτελέσματος, δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλούν.

Από το να κάνει αυτό που του ζήτησα προτίμησε να ρισκάρει να τσακιστεί και ο ίδιος μαζί μου σε μια συντριβή του ελικοπτέρου που από τύχη δεν έγινε. Εγώ, μπαίνοντας στο ελικόπτερο και επιχειρώντας να πάρω τον έλεγχό του και να το κατευθύνω στις φυλακές, είναι αυτονόητο ότι είχα πάρει τις αποφάσεις μου. Στην άρνησή του να κάνει ό,τι του έλεγα φυσικά και θα αντιδρούσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα