Το νέο trailer του Game Of Thrones τα δείχνει όλα! – Περισσότερες από 50 νέες σκηνές της 6ης σεζόν [βίντεο – εικόνες]

10:01 9/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Μήνες περίμεναν οι εκατομμύρια fans του Game Of Thrones για κάποια νέα σχετικά με την 6η σεζόν της σειράς και το HBO αποφάσισε να τους τα δώσει όλα... μαζεμένα.

Το νέο trailer της σειράς περιλαμβάνει περισσότερες από 50 νέες σκηνές που κόβουν την ανάσα και φυσικά παρέχουν πολλές πληροφορίες για την σεζόν που ξεκινάει στις 24 Απριλίου!

Και τι

δεν έχει αυτό το trailer. Βλέπουμε τον Τζον Σνόου νεκρό με τον Ντάβος να προστατεύει το σώμα του, την Σέρσεϊ με τον Τζέιμι να αποφασίζουν αντεπίθεση, την Μελισάνδρε να παραδέχεται την ήττα της, την Καλίσι ως κρατούμενη στην χώρα των Ντοθράκι, τον Τάιρον, την Σάνσα, την Άρια, αλλά και τον Μπράν να στέκεται δίπλα στον αρχηγό των ζωντανών – νεκρών!

Σκηνές από μάχες, αλλά και από flash back, αφού η σειρά φαίνεται να μας πηγαίνει 20 χρόνια πίσω με τον Νεντ Σταρκ να ετοιμάζεται να κινηθεί εναντίον του στρατού του βασιλιά Ταργκέριαν. Θελετε κι άλλα; Θα τα βρείτε στο trailer.

Το βίντεο ξεκινάει με ένα πλάνο του Τζον Σνόου να κείτεται νεκρός στο χιόνι και ακούμε την φωνή του Ντάβος να λέει πως είναι νεκρός. Πρέπει να ομολογήσουμε πως λύγισαν τα πόδια μας...

Δείτε το trailer που είναι βέβαιο πως θα σας κάνει να ξεκινήσετε να μετράτε αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα της συγκλονιστικής, όπως αναμένεται 6ης σεζόν της σειράς. Ενάμιση μήνας έμεινε. Υπομονή...

Και τώρα δέιτε αναλυτικά τις σκηνές που περιλαμβάνονται σε 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα, που όμως φάνηκαν... ώρες

1 από 28 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > "]

The post Το νέο trailer του Game Of Thrones τα δείχνει όλα! – Περισσότερες από 50 νέες σκηνές της 6ης σεζόν [βίντεο – εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα