Θες επίπεδη κοιλιά; Με αυτά τα βότανα θα το πετύχεις!

Η φύση έχει πάντα τις απαντήσεις!

Πόσες φορές δεν έχεις παραπονεθεί πως έχεις αδυνατίσει αλλά το λίπος στην κοιλιά δεν το κουνάει… ρούπι από εκεί; Πολλές! Ήξερες όμως πως η φύση έχει τις λύσεις και μπορούν να σου δώσουν όσα αναζητάς άμεσα;

Πώς; Δοκίμασε τα παρακάτω βότανα και θα δεις τα αποτελέσματα!

Ginseng

Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει πως είναι το θαυματουργό βότανο; Δεν το χαρακτηρίζουν άδικα έτσι οι επιστήμονες καθώς βοηθά στην τόνωση του οργανισμού και στην λειτουργία της μνήμες. Όμως ενεργοποιεί και τον μεταβολισμό και θεωρείται απαραίτητο σε κάθε δίαιτα!

Φασκόμηλο

Σίγουρα

δεν το ήξερες! Το φασκόμηλο μειώνει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα αλλά και του στρες. Αυτό το τελευταίο είναι υπεύθυνο για την κορτιζόλη, η οποία ευθύνεται για την αύξηση του σωματικού λίπους γύρω από την κοιλιά. Έτσι το φασκόμηλο κοντρολάρει την κορτιζόλη!

Ρίγανη

Ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά στις υπηρεσίες σου! Η ρίγανη βοηθά στην διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος ενώ αυξάνει και την σεροτονίνη. Μέσα σε αυτά πρόσθεσε πως καταπολεμά και το φούσωμα…

Δυόσμος

Με την μείωση που καταφέρνει στα οιστρογόνα, μειώνει και την τάση του οργανισμού να μειώνει το λίπος στην περιοχή γύρω από την κοιλιά. Συν ότι είναι καταπραΰντικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα