Αστυνομικός βασάνισε την αστυνομικίνα ερωμένη του

11:06 9/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑστυνομικός βασάνισε την αστυνομικίνα ερωμένη τουΤετάρτη, Μάρτιος 9, 2016 - 11:06

Σύμφωνα με την καταγγελία της, τη χτύπησε ανελέητα, την κράτησε σε ομηρία και, όταν συνάδελφοί του πήγαν να τον συλλάβουν, απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει με το όπλο του

Θύελλα έχει προκαλέσει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. το πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού και ομηρίας που κατήγγειλε ότι υπέστη μια αστυνομικίνα από τον σύντροφό της, ο οποίος επίσης είναι αστυνομικός!

Ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ και είναι πασίγνωστος

μεταξύ των συνάδελφων του, καθώς έχει και συνδικαλιστική ιδιότητα!

Η Espresso weekend παρουσιάζει (Το Σαββατοκύριακο 12-13/03)
Γιώργος Μπίλης - 2CD, 30 μεγάλες επιτυχίες
Μαζί, τα Σατυρικά - 3CD με 44 χιουμοριστικά τραγούδια που άφησαν εποχή


Ακόμα και η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του, στην περιοχή του Ζωγράφου, και απειλούσε να αυτοκτονήσει με το υπηρεσιακό όπλο του! Ολα άρχισαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν η 32χρονη αστυνομικός, που είναι διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, επισκέφθηκε στο σπίτι του τον 38χρονο συνάδελφό της, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση. Γι' αυτή τη σχέση φέρεται ότι άρχισαν να συζητούν, όπως κατά πληροφορίες αναφέρει στη μήνυση που υπέβαλε, αλλά γρήγορα η κατάσταση εκτροχιάστηκε, καθώς ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ εξαγριώθηκε και φέρεται ότι άρχισε να βασανίζει την ερωμένη του, χτυπώντας τη με τις γροθιές του στο πρόσωπο και το σώμα.

Αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο, συνέχισε να τη χτυπά στην πλάτη, ενώ την κλοτσούσε στη σπονδυλική στήλη, όπως κατήγγειλε η αστυνομικίνα, η οποία ανέφερε στη μήνυσή της ότι, όταν προσπάθησε να φύγει από την πόρτα, εκείνος έτρεξε, την ακινητοποίησε και την απείλησε με το όπλο του λέγοντας: «Εδώ θα πεθάνεις, μωρή! Δεν έχεις να πας πουθενά». Η 32χρονη έκλαιγε με λυγμούς και του ζητούσε να τη λυπηθεί.

Το μαρτύριο που υποστηρίζει ότι υπέστη η γυναίκα αστυνομικός συνεχίστηκε ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν βρήκε τελικά τρόπο να διαφύγει από το σπίτι και κατέφυγε με το αυτοκίνητό της στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ζητώντας να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οταν πια οι γιατροί τής επέτρεψαν να μετακινηθεί, τα ξημερώματα της Δευτέρας, η νεαρή πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου, όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 38χρονου φίλου της.

Mήνυση σε βάρος του

Οι αστυνομικοί του τμήματος πήγαν αμέσως στη διεύθυνση κατοικίας του συναδέλφου τους και του ανακοίνωσαν ότι πρέπει να τον συλλάβουν, καθώς είχε κατατεθεί μήνυση σε βάρος του. Η εξέλιξη ήταν απροσδόκητη, καθώς, στο άκουσμα της επικείμενης σύλληψής του, εκείνος κλείστηκε στο σπίτι και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό πιστόλι του.

Τελικά, έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν δύο ώρες πείστηκε να παραδοθεί και προσήχθη στο τμήμα της περιοχής, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Ο 38χρονος, ο οποίος έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα και ΜΚΟ για τα δικαιώματα των δικυκλιστών της ΕΛ.ΑΣ., οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα, με βαρύτατες κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και παράνομη παρακράτηση.

Keywords
Αναζητήσεις
αστυνομικό νεα εσπρέσο
Τυχαία Θέματα