Η επίσημη ανακοίνωση για την μετάδοση

20:29 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τον Μανδραϊκό και η ιστοσελίδα gazzetta ανακοίνωσε επίσημα την μετάδοση του αγώνα της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: Η «πρώτη» παρουσία του λαοφιλούς συλλόγου στη Γ' Εθνική δεν μπορεί να μείνει χωρίς εικόνα! Και το gazzetta.gr σε μία ακόμα πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά διαδικτυακά δεδομένα έδωσε τη λύση στο

πρόβλημα της εικόνας που είχε παρουσιαστεί, αγοράζοντας έπειτα από συμφωνία με τη γηπεδούχο ομάδα τα δικαιώματα της ιστορικής πρεμιέρας.
Μη χάσετε λοιπόν, την Κυριακή το μεσημέρι (16:30) σε απ' ευθείας ζωντανή σύνδεση με το γήπεδο της Φυλής, την εκκίνηση της ΑΕΚ στο δρόμο για την επιστροφή της στα σαλόνια. Το gazzetta.gr, παρά το γεγονός ότι η συμφωνία έκλεισε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και το γήπεδο της Φυλής δεν είναι δοκιμασμένο σε μεταδόσεις που απαιτούν υψηλή τεχνολογία, δεσμεύεται πως θα κάνει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να φέρει την καλύτερη εικόνα στην οθόνη του υπολογιστή σας, με μια παραγωγή τηλεοπτικών προδιαγραφών, με 5 κάμερες για την πληρέστερη δυνατή κάλυψη του αγώνα.
Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα είναι μια προσφορά του gazzetta.gr προς τους αναγνώστες του - ανάμεσα σε αυτούς εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ - που το καθιέρωσαν στην πρώτη θέση των ελληνικών portals. Ως εκ τούτου, δεν απαιτείται κανένα απολύτως κόστος για να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση. Απλά, συντονιστείτε στο αγαπημένο σας αθλητικό site και απολαύστε τον αγώνα που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων αυτή την Κυριακή!».

Keywords
Τυχαία Θέματα