«Να μην φοβηθούμε»

19:28 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

Θέληση, ταχύτητα, πάθος και όχι φόβο θέλει να δει από τους παίκτες του Παναιτωλικού ο Μάκης Χάβος στην αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Νova:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Για να μπορέσεις να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πρωταθλητή Ελλάδος χρειάζονται τρία πράγματα. Να τρέξεις περισσότερο από τον αντίπαλο, να έχεις καλή τακτική αλλά και περίσσιο πάθος

για να αντεπεξέλθεις στην ποιότητα του αντιπάλου».

Για το αν θα είναι ένα πλεονέκτημα η ενδεχόμενη κούραση του αντιπάλου από το ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Συγκαταλέγεται στα θετικά όπως και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός όμως έχει μεγάλη ποιότητα και αρκετά βαθύ ρόστερ αλλά σίγουρα η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική σε σχέση με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ, έχει συγκεκριμένο πλάνο και το μεγάλο του ατού είναι ο Σαβιόλα, που παίζει και περιφερειακά και μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα. Έχει πολλούς παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα και αν τους ξεχάσεις σε τιμωρούν».

Για το τι θα πρέπει να έχει ο Παναιτωλικός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Το βασικό στοιχείο είναι να περάσουμε στη νοοτροπία των παικτών ότι θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο αλλά όχι να τον φοβηθούμε. Ποδόσφαιρο χωρίς θέληση, τρέξιμο και πάθος δεν γίνεται και από κει και πέρα βάζουμε όλους τους μηχανισμούς που απαιτούνται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα