Εύκολα ο Ατρόμητος

20:29 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

Σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον ακίνδυνο Απόλλωνα στο Περιστέρι και επέστρεψε στις νίκες.

Το ματς

Από το ξεκίνημα η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, είχε την υπεροχή και ευτύχισε να προηγηθεί στο 25' όταν ο Ούμπιδες έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει αλλάζοντας πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Τζόρβα. Αν οι φιλοξενούμενοι, είχαν αμφιβολίες για το γεγονός ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, το έμαθαν για τα καλά λίγα λεπτά αργότερα, όταν

με ένα ολόιδιο τέρμα έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0. Στο 31' ήταν η σειρά του Ιγκλέσιας να σουτάρει και να δει την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος όχι μόνο διατήρησε το προβάδισμά του, αλλά έχασε και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με κορυφαία το σουτ του Μπρίτο στο δοκάρι στο 59'.Ο Απόλλωνας είχε μόνο ένα καλό διάστημα από το 70' μέχρι το 80'και μία απειλητική κεφαλιά του Μπάρκογλου στο 77'. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπήρξε τίποτα ουσιώδες και ο Ατρόμητος πήρε μια χαλαρή νίκη με 2-0.


Ατρομητός: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (74' Νάστος), Ιγκλέσιας, Μπρίτο (86' Γεωργίου), Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία, καραγκούνης (71' Δημούτσος), Παπαδόπουλος

Απόλλων: Τζόρβας, Αργυρόπουλος (66' Φαρινόλα), Παντελιάδης, Έγκον (46' Μίνγκας), Δεληζήσης, Μπλάζεκ (46' Μπάρκογλου), Βέρτζος, Άλβαρεζ, Πετρόπουλος, Γκουέλα, Καμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα