Γκαρσία: Τα ντέρμπι δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις

19:40 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρόμα μετά από τρεις αγωνιστικές έχει ισάριθμες νίκες και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο στο κλασικό ντέρμπι της Ρώμης με τον Ρούντι Γκαρσία να υποστηρίζει πως τέτοια ματς δεν τα παίζεις, απλά τα κερδίζεις.
Ο προπονητής της Ρόμα θα ζήσει για πρώτη φορά την εμπειρία ενός derby della Capitale και σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε: "Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε φτάσει σε αυτό το ματς με τρεις νίκες. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό παιχνίδι όπως επίσης ξέρουμε ότι τα ντέρμπι δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις. Ετσι είναι

παντού, έτσι είναι και εδώ», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Ρόμα και συμπλήρωσε: «Ο Τότι είπε ότι οι παίκτες που έχουν γεννηθεί στη Ρώμη νιώθουν ξεχωριστά για αυτό το παιχνίδι. Είμαστε τυπικά γηπεδούχοι και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα είναι ο 12ος παίκτης. Είναι το πρώτο μου ντέρμπι στη Ρώμη, είναι ένα ξεχωριστό ματς και θα είναι υπέροχο να πάρουμε τη νίκη".
Για την Λάτσιο, ο Ρούντι Γκαρσία δήλωσε πως «είναι μια καλή ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ματς θα φανεί μια κούραση. Δεν ξέρω αν θα είναι στο ξεκίνημα, στη μέση ή προς το τέλος του αγώνα. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα