Ακάθεκτες Ατλέτικο και Μπάρτσα

18:51 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-0
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Την 5η νίκη της σε ισάριθμα ματς πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε της Βαγιαδολίδ με 2-0.

Το πρώτο μέρος είχε μόλις μία καλή φάση και σ' αυτή, η Ατλέτικο παραλίγο να σκοράρει, καθώς ο Κόκε σημάδεψε το δοκάρι του Μαρίνιο.

Η Ατλέτικο μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 56' μετά από κόρνερ του Κόκε, ο Γκαρσία με κεφαλιά, έκανε το 1-0. Στο 59' και στο 64' ο Ντιέγο Κόστα έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες,

αλλά στο 72' ο Κόκεέβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά για τον Κόστα που από κοντά πλάσαρε τον Μαρίνιο κι έκανε το 2-0.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Μπέργκντιχ, Πένια, Ρουέδα, Ρουκάβινα, Σάστρε, Ρόσι, Έμπερτ (87' Αλκατράζ), Ομάρ (56' Οσόριο), Ράμα, Γκέρα (74' Μανούτσο).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Μανκίγιο, Μιράνδα, Γοδίν, Φελίπε Λουίς, Μάριο Σουάρες, Γκάμπι, Κόκε (84' Λέο Μπαπτιστάο), Γκαρσία (76' Ροντρίγκες), Ντέγο Κόστα, Βίγια (57' Αρντά)

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-4
Γήπεδο: Βαγιέκας

Εύκολη νίκη με 4-0 πέτυχε η Μπαρτσελόνα επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, με τον Πέδρο να πετυχαίνει χατ τρικΌσο κι αν φαίνεται απίστευτο -και παρά το τελικό σκορ- η Ράγιο είχε περισσότερη κατοχή μπάλας, έστω και στις λεπτομέρειες (51%-49%) κάτι που είχε να συμβεί από το Μάιο του 2008.

Εκείνη τη «μαύρη» βραδιά οι Καταλανοί είχαν ηττηθεί με το βαρύ 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου», με τους «μερένχες» να έχουν την μπάλα στα πόδια τους περισσότερη ώρα από τους αντιπάλους τους (59% έναντι 41%)..

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Βαλντές σταμάτησε τον Περέα, ενώ στο 4' ο Αμπρίγια έκοψε σωτήρια τον Μέσι. Στο 8ο λεπτό, το πλασέ του Νεϊμάρ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 12' ο Ρουμπέν είπε όχι εντυπωσιακά στον Αντριάνο. Στο 19' το σουτ του Νεϊμάρ δεν βρήκε στόχο, ενώ στ 21' ο Μοντόγια παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Τελικά στο 33ο λεπτό, ο Μέσι έκανε τρομερή ενέργεια, άνοιξε δεξιά για τον Πέδρο που πλάσαρε με τη μία τον Ρουμπέν κι έκανε το 1-0. στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πέδρο είδε εκτός θέσης τον Ρουμπέν, αλλά η λόμπα που επιχείρησε, πέρασε άουτ, ενώ στο 36' η Ράφιο κέρδισε πέναλτι. Ωστόσο, ο Βαλντές απέκρουσε την εκτέλεση του Τρασόρας και κράτησε το μηδέν.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47' πέτυχε και 2ο γκολ. ο Σεσκ έκανε από αριστερά τη σέντρα και ο Πέδρο εξ επαφής έγραψε το 2-0. Στο 52ο λεπτό, το φάουλ του Μέσι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 60' ο Ρουμπέν νίκησε τον Μέσι σε τετ α τετ. Οι Καταλανοί άγγιξαν το 3-0 στο 65', καθώς το πλασέ του Νεϊμάρ σταμάτησε στο δοκάρι της Ράγιο, αλλά στο 73' ο Νεϊμάρ έδωσε γκολ πάρε-βάλε στον Πέδρο, που από το μισό μέτρο και προ κενής εστίας έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0 έγραψε ο Σεσκ με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 80ο λεπτό.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Μοχίκα, Γκάλβες, Αμπρίγια, Τίτο (46' Νάτσο), Μπαένα, Σαούλ, Τρασόρας, Περέα (49' Εμπαρμπά), Μπουένο, Βιέρα (58' Λαριβέι)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Μοντόγια, Πικέ, Μασεράνο, Αντριάνο, Τσάβι (83' Ντος Σάντος), Σονγκ, Σεσκ, Μέσι, Πέδρο (75' Ινιέστα), Νεϊμάρ (81' Τέγιο)

ΑΛΜΕΡΙΑ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 2-2
Γήπεδο: Χουέγος Μεντιτερανέο

Στο 2-2 κόλλησαν Αλμερία και Λεβάντε σε ένα ματς που τα είχε όλα.

Στο 5' και στο 9' οι Σούσο και Νάβας αστόχησαν από καλές θέσεις, ενώ στο 20' η Αλμερία έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν τελικά το σκορ στο 45ο λεπτό, με πέναλτι του Βέρθα.

Μάλιστα στο 51', η Αλμερία πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, καθώς ο Σούσο με σουτ έκανε το 2-0. Στο 54ο λεπτό ο Κριστιάν έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε και ο Ελ Ζαρ από τα 11 μέτρα μείωσε σε 2-1. το τελικό 2-2 για τη Λεβάντε έγραψε στο 60' ο Ντιόπ.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Κριστιάν, Τρουχίγιο, Πεγιεράνο, Νέλσον, Βέρθα, Τέμπαρ, Σούσο (87' Μπαρμπόσα), Σοριάνο (58' Ραφίτα), Βιδάλ, Ρόδρι (75' Όσκαρ Ντίας).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Ναβάρο, Κρις, Βύντρα, Χουανφράν, Πίντο, Ντιόπ, Ρίος (46' Ελ Ζαρ), Ίβανσιτζ (82' Μπαράλ), Σουμέτρα, Μπαμπά (68' Νονγκ).

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΜΑΛΑΓΑ: 0-0
Γήπεδο: Ανοέτα

Στο 0-0 κόλλησαν Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μάλαγα σε ένα πολύ όμορφο ματς.

Στο 7ο λεπτό, το σουτ του Γκονζάλες έφυγε λίγο άουτ, ενώ σο 18' ακυρώθηκε γκολ του Ινίγο Μαρτίνεθ. Στο 29' ο Μπράβο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πορτίγιο, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Σάντσεθ, πέρασε μόλις άουτ. στο 34ο λεπτό, το σουτ του Ελ Χαμνταουί, έφυγε λίγο άουτ.

Στο 55' και στο 59' τα σουτ των Αγιρέτσε και Χοσέ Άνχελ, πέρασαν λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Μ.Γκονζάλες, Ι.Μαρτίνεθ, Άνχελ, Κ,Μαρτίνεθ, Μπεργάρα, Πάρδο (66' Θουρουτούθα), Κάστρο (66' Γκρισμάν), Πριέτο, Βέλα, Αγιρέτσε (75' Σεφέροβιτς)

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμες, Σάντσεθ, Ανχελέρι, Αντούνες, Τισόνε, Νταρντέρ, Πορτίγιο (84' Καμάτσο), Ντούντα, Ελισέου (56' Μοράλες), Ελ Χαμνταουί (67' Σάντα Κρους)

Keywords
Τυχαία Θέματα