Δυο μήνες στον Γιαννακόπουλο

12:20 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 5000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο μήνες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους διαιτητές μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε για δυσφήμιση του αθλήματος καθώς στα αποδυτήρια των διαιτητών φέρεται να είπε πως "... αυτό που κάνατε είναι αλητεία και την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ! Θα με βρείτε μπροστά σας, να το ξέρετε... Στο φύλλο αγώνα γράψτε ό,τι θέλετε".
Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τον Γιαννακόπουλο αφού πρώτα έλαβε υπόψη του την συμπληρωματική έκθεση των τριών διαιτητών.

Η απόφαση:
"Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δυσφήμιση του αθλήματος από τον Πρόεδρο της, κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόστιμο 5.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 4-2-2013 και στον Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο για δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους προσωρινά για 2 μήνες από την έκδοση και ανακοίνωση της παρούσας απόφασης, για τον ως άνω αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα