«Τίποτα επίσημο με Μπάγερν και Λεβαντόφσκι»

11:18 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Τα σενάρια που θέλουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπορούσια Ντόρτμουντ να έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου έσπευσε να διαψεύσει ο εκπρόσωπος του ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο από την πλευρά των Βαυαρών.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα goal.com, ο Τσέζαρι Κουτσάρσκι τόνισε: "Τις τελευταίες μέρες όλοι κάνουν λόγο για συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου. Ξεκαθαρίζω πως δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό ή

επίσημο. Μέχρι σήμερα η μοναδική προσφορά που έχει φτάσει στα χέρια μου είναι αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως οι Άγγλοι δεν συμφώνησαν με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, οπότε δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε".
Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος του Λεβαντόφσκι πρόσθεσε: "Ο Ρόμπερτ είναι σωστός επαγγελματίας και αυτό που τον απασχολεί αυτή την στιγμή είναι η πορεία της Ντόρτμουντ. Για το συμβόλαιο του και το μέλλον του, καλό είναι να περιμένουμε τον Ιούνιο. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να μελετήσουμε τις προτάσεις που θα έχουμε και να αποφασίσουμε το καλύτερο για τον παίκτη. Το σωστό θα ήταν να σταματήσουν να κυκλοφορούν φήμες για το μέλλον του Λεβαντόφσκι. Η χρονιά είναι ακόμα στην μέση της".

Keywords
Τυχαία Θέματα