Στραματσιόνι: Προέχει η πρόκριση στους 16

12:14 21/2/2013 - Πηγή: AEK365


Στην Ρουμανία, η Ίντερ θα κληθεί να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Κλουζ λίγες μέρες πριν το ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στην Μίλαν με τον Αντρέα Στραματσιόνι να ξεκαθαρίζει πως προέχει η πρόκριση στους "16" του Europa League και μετά το ντέρμπι της Κυριακής.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Προέχει το παιχνίδι για το Europa League.

Ας πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και μετά θα σκεφτούμε το ντέρμπι".
Για την ρεβάνς κόντρα στην Κλουζ, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Στην Ρουμανία θα διεξαχθεί το δεύτερο ημίχρονο ενός αγώνα που διαρκεί 180 λεπτά. Μέχρι τώρα είμαστε μπροστά στο σκορ με 2-0. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο, από το ότι έχουμε ένα προβάδισμα και μόνο αυτό. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να βρεθούμε στον επόμενο γύρο του Europa League, δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση πρόκριση. Το ματς αναμένεται δύσκολο και χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Θέλουμε να πετύχουμε ένα γκολ το οποίο θα κάνει πιο απλά τα πράγματα για εμάς".
Τέλος ο Στραματσιόνι ξεκαθάρισε πως κόντρα στην Κλουζ θα παίξουν οι βασικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα