Τσιάρτας: Η Μίλαν κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα

11:24 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν νίκησε 2-0 την Μπαρτσελόνα γιατί μπόρεσε και την κοίταξε στα μάτια όπως υποστήριξε ο Βασίλης Τσιάρτας ο οποίος έσπευσε να προσθέσει πως με αυτό το σκορ η ομάδα του Μιλάνου δεν έχει "κλειδώσει" την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας τόνισε:

"Δεν μου δημιούργησε έκπληξη το αποτέλεσμα της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα. Έτσι όπως εξελίχθηκε, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως η Μπαρτσελόνα δεν δημιούργησε ούτε μια φάση.
Η Μίλαν μπορεί να διανύει μια κακή περίοδο αλλά κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα και την πίεσε πολύ καλά. Λίγο η υποτονικότητα των παικτών της Μπάρτσα, λίγο που αξιοποίησε τις ευκαιρίες της η Μίλαν έγειρε η πλάστιγγα υπέρ των Ιταλών.
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν έπαιξαν καλά χθες. Είναι άνθρωποι και αυτοί, δεν πρέπει να τους καταδικάζουμε. Αλίμονο, αν πιστεύαμε πως η Μίλαν με το 2-0 έχει... κλειδώσει την πρόκριση. Η Μπαρτσελόνα στο γήπεδο της μεταμορφώνεται. Πιστεύω πως οι Ισπανοί θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και θα ασκήσουν μεγάλη πίεση στην Μίλαν. Είναι ομάδα που δεν κλείνεται στην άμυνα της όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και κοιτά να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ γίνεται.
Η Μίλαν δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της σιγά-σιγά και έδειξε να πιστεύει στους παίκτες και στήριξε τον προπονητή της. Χθες, υπήρχαν τέτοιες αλληλοκαλύψεις στην Μίλαν που ανάγκαζαν την Μπαρτσελόνα να κρατά την μπάλα στα πόδια της ανούσια"

Keywords
Τυχαία Θέματα