Έγινε πατέρας ο ομογενής που ζει με την καρδιά του Ντουζόν

11:55 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Έλληνας ομογενής, Κώστας Γρίμπιλας, που ζει μόνιμα στο Σίδνεϊ, έγινε πατέρας, σύμφωνα με την εφημερίδα "Νέος Κόσμος". Πρόκειται για τον ομογενή που ζει με την καρδιά του Ντουζόν Σαμίτ ο οποίος το 2008 σκοτώθηκε έπειτα από επίθεση που δέχτηκε έξω από νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου και οι συγγενείς του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του.
Ο Κώστας Γρίμπιλας δεν ξέχασε ποτέ τον Ντουζόν και τώρα που έγινε πατέρας δηλώνει: " Πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα Αγγελική (η κόρη του) έχει δυο μπαμπάδες και θα κρατήσει ζωντανή τη μνήμη

και το μεγαλείο της καρδιάς του Ντουζόν".
Σ' ένα ξέσπασμα χαράς και συγκίνησης, κρατώντας την κορούλα του πάνω στην καρδιά του - δώρο ζωής του Ντουζόν, θα πει: "Πώς μπορώ ποτέ να ξεχάσω τον Ντουζόν, όταν κάθε χτύπος της καρδιάς μου, μου θυμίζει πόσο τυχερός στ' αλήθεια είμαι; Δεν θα ήμουν εδώ, χωρίς εκείνον, αλλά ούτε και η κόρη μου. Είχα μόνο δυο μέρες ζωής όταν παρουσιάστηκε το μόσχευμα της καρδιάς του Ντουζόν".
Η συγκίνηση είναι το ίδιο δυνατή, όπως και τον πρώτο καιρό: "Γι' αυτό, η γυναίκα μου κι εγώ, θέλαμε οι γονείς και τα αδέλφια του Ντουζόν να γνωρίσουν αμέσως το κοριτσάκι μας και ζητήσαμε από τη μητέρα του, Ρόζμαρι, να γίνει νονά του. Σε εκείνους χρωστάμε το ότι σήμερα κρατάμε στην αγκαλιά μας αυτό το κοριτσάκι. Αν δεν ήταν εκείνοι, δεν θα ήταν εδώ η Κωνσταντίνα, να κοιμάται πάνω στο στήθος μου και ν' ακούει τους χτύπους της καρδιάς του Ντουζόν. Αυτό είναι κάτι για το οποίο θα του είμαι σ' όλη μου τη ζωή, ευγνώμων".
Ένα μήνα μετά την μεταμόσχευση, ο Κώστας Γρίμπιλας γνώρισε τους γονείς του Ντουζόν και το 2009 ζήτησε από τον πατέρα του δωρητή του, τον Όλιβερ, να τον στεφανώσει με την αγαπημένη του Πόπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα