Το πάρτι κατέληξε σε σφαλιάρες για τη Ρεάλ

21:52 31/8/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 2-2
Γήπεδο: Ριαθόρ

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Λα Κορούνια και Ράγιο σε ένα καταπληκτικό ματς.

Στο 6ο μόλις λεπτό, ο Άλβαρες είπε όχι σε προσπάθεια του Τοτσέ, ενώ στο 7' ο Μπα έκανε τραγικό γύρισμα προς τον τερματοφύλακα του και ο Ροντριγκες μπήκε στη φάση και με όμορφο τσίμπημα άνοιξε το σκορ για την Ντέπορ. Στο 21ο λεπτό, ο Μανούτσο αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 28' και στο 36' οι Κακουτά και Τοτσέ, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες. Ωστόσο στο 40ο λεπτό, ο Ακίνο έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Μπουένο με καρφωτή

κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 62' και στο 63', ο Μπουένο έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στο 73' ο Μπουένο έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ράγιο. Όλα έδειχναν πως η Βαγιεκάνο θα πάρει σπουδαίο διπλό, αλλά στις καθυστερήσεις η Ντέπορ κέρδισε πέναλτι και ο Κουένκα έκανε το 2-2.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Λουξ, Λόπο, Ινσούα, Λάουρε, Κανέγια, Ντομίνγκες (64' Μπερναντίνιος), Ροντρίγκες (62' Λουϊζίνιο), Κουένκα, Μεντουγιάνιν, Φαρίνια, Τοτσέ (78' Καβαλέιρο).

ΡΑΓΙΟ: Άλβαρες, Κάστρο, Κίνι, Μπα, Τίτο, Τρασόρας, Μπαένα, Μπουένο (85' Μορσίγιο), Ακίνο, Κακουτά (75' Μπανγκουρά), Μανούτσο (58' Μπαπτιστάο)

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 4-2
Γήπεδο: Ανοέτα

Σε ένα ματς που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για εκείνη, η Ρεάλ κατάφερε να χάσει με 4-2 από Σοσιεδάδ κι ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ρεάλ βρέθηκε να νικά με 2-0 και στο τέλος να χάνει από το 2006, όταν είχε ηττηθεί με 4-3 από τη Σεβίλλη

Η Ρεάλ Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό, ο Κρόος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ράμος με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 10' το τρομερό φάουλ του Ράμος, τράνταξε το δοκάρι της Σοσιεδάδ και στο επόμενο λεπτό, ο Μπέιλ άδειασε τον Ελουστόνδο και με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 2-0. Στο 20ο λεπτό, το σουτ του Μαρσέλο, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 25΄ο Βραζιλιάνος έκανε το πλασέ, με τον Θουμπικαράι να διώχνει δύσκολα. Δύο λεπτά αργότερα ο Ράμος, έσωσε πάνω στη γραμμή, μετά από προσπάθεια της Σοσιεδάδ, ενώ στο 31' ο Κρόος είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία για τη Ρεάλ. Όλα έδειχναν πως η Ρεάλ θα είε εύκοο έργο, αλλά στο 35' ο Ι.Μαρτίνεθ με πλασέ σχεδόν σε κενή εστία έκανε το 2-1, ενώ στο 41' ο Θουρουτούθα με όμορφη κεφαλιά, έφερε στα ίσα το σκορ.

Στην επανάληψη οι Βάσκοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά και στο 49' ο Αγιρέτσε δεν πόρεσε εξ επαφής να νικήσει τον Κασίγιας, ενώ στο 56' ο Ράμοςπρόλαβε τον φορ της Σοσιεδάδ. Ωστόσο στο 65ο λεπτό, ο Πριέτο τρύπησε την άμυνα της Ρεάλ, ο Θουρουτούθα ως κρυφός επιθετικός έκανε το 3-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 76ο λεπτό, ο Βέλα έκανε το 4-2 σε μια φάση που οι άνθρωποι της Ρεάλ ζήτησαν χέρι. Στο 90+1' η κεφαλιά του Μπενζεμά κατέληξε στ δοκάρι των Βάσκων.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Θουμπικαράι, Θαλδούα, Ελουστόνδο, Ι.Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Πριέτο (83' Γκονζάλες), Θουρουτούθα, Γκρανέρο, Μπεργάρα, Κάστρο (59' Κάστρο), Αγιρέτσε.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ (76' Αρμπελόα), Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Ίσκο, Μόντριτς (72' Κεντίρα), Χαμές, Ροντρίγκες, Μπέιλ, Μπενζεμά.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-1
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Ζορίστηκε, έσπασε τα δοκάρια, έχασε τα άχαστα, αλλά τελικά με ένα γκολ του πιτσιρικά Ροντρίγκες, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 τη Βιγιαρεάλ κι έκανε το 2Χ2.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Ασένχο πρόλαβε τον Μέσι, ενώ στο 6' ο Ρουίθ έκοψε σωτήρια τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα. Στο 10ο λεπτό, το σουτ του Ράκιτιτς από καλή θέση, έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 16' ο Ασένχο είπε όχι σε σουτ του Πέδρο. Στο 23' η κεφαλιά του Ρουίθ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 29' ο Μέσι είχε δοκάρι. Στο 38' και στο 39΄μ οι προσπάθειες των Τσερίσεφ και Μέσι, έφυγαν ελάχιστα άουτ.

Στο 50ο λεπτό, ο Ματιέ παραλίγο με προβολή να πετύχει αυτογκόλ, αλλά τον έσωσε το δοκάρι, ενώ στο 61' ο Ματιέ έκανε την προβολή στο σωστό τέρμα, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 66ο λεπτό, ο Ασένχο απομάκρυνε εντυπωσιακά το φάουλ τυ Μέσι, ενώ στο 67' ο Νεϊμάρέχασε το άχαστο. Η μπάλα στρώθηκε στον Νεϊμάρ στο μισό μέτρο και εκείνος σούταρε με όλη τη δύναμη του στον ήδη πεσμένο Μουσάκιο αντί να την τσιμπήσει από πάνω του. Στο 70' οι Ραμίρες και Νεϊμάρ δεν βρήκαν το στόχο, ενώ στο 72' το σουτ του Πίνα τράνταξε το δοκάρι του Μπράβο και στην επαναφορά ο Βιέτο έκανε νέο σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 77ο λεπτό, το σουτ του Μέσι, σταμάτησε ξανά στο δοκάρι και τελικά στο 82' η πίεση της Μπαρτσελόνα έφερε καρπούς. Ο Νεϊμάρ έβγαλε μαγική κάθετη για τον Μέσι, που πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ασένχο, έσπασε στον Σάντρο Ροντρίγκες κι εκείνος σε κενή εστία έκανε το 1-0. Στο 85ο λεπτό, ο Ντος Σάντος σημάδεψε το δοκάρι του Μπράβο

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχ, Μάριο, Ρουίθ, Μουσάτσιο, Κόστα (59' Γκάμπριελ), Μπρούνο, Πίνα, Τριγκέρος, Ντος Σάντος, Κάνι (69' Εσπινόσα), Τσερίσεφ (65' Βιέτο).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Άλβες, Πικέ, Ματιέ, Άλμπα, Μπούσκετς, Ράκιτιτς, Ραφίνια (74' Τσάβι), Μέσι, Ελ Χανταντί (59'Νεϊμάρ), Πέδρο (70' Σάντρο Ραμίρες).

Keywords
Τυχαία Θέματα