Άνετα ο ΠΑΟΚ

21:08 31/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Χανιά όπου επικράτησε με 4-0 του Πλατανία. Καλύτερη

η ομάδα του Αναστασιάδη δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στους Κρητικούς.

Ο ΠΑΟΚ μετά το πρώτο τέταρτο ανέβασε ρυθμός και στο 18' είχε δοκάρι μετά από σουτ του Κάτσε που κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο επόμενος λεπτό ο Σαλπιγγίδης δεν μπόρεσε, προ κενής εστίας, να σκοράρει με προβολή. Τελικά η ομάδα του Αθανασιάδη κατάφερε να πετύχει γκολ στο 39' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πλατανιάς προσπάθησε να απαντήσει και είχε μια καλή φάση με τον Ζαραδούκα. Μόλις στο 52' στο δεύτερο μέρος ήρθε και το 2-0 για τον ΠΑΟΚ με τον Σκόνδρα να κόβει για τον Σαλπιγγίδη και αυτός από κοντά να σκοράρει. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε πολύ κακό με τον Πλατανιά να μένει με δέκα στο 79' όταν ο Τετέ είδε δεύτερη κίτρινη. Τρία λεπτά μετά ήρθε ένα ακόμα γκολ για τον ΠΑΟΚ όταν ο αρχικά ο Σαλπιγγίδης έστειλε με προβολή την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μακ σκόραρε. Ο Πλατανιάς στο 86' είχε δοκάρι σε σουτ του Τόρες και τρία λεπτά μετά ήρθε το 0-4 όταν ο Σκόνδρας πλάσαρε τον Περιστερίδη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Περιστερίδης, Μπανανά, Αγκιλέρα, Νέπλιακ, Ζαραδούκας, Αποστολόπουλος (78'Κουλιμπαλί), Μενδρινός, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γουνδουλάκης (62'Τετέ), Ναζλίδης (59'Τόρες)

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Μαντούρο (27'Τζανδάρης), Κάτσε, Τζιόλης (77'Κατσικάς), Σαλπιγγίδης, Μακ, Αθανασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα