Γυναίκα υποστηρίζει ότι είναι 127 ετών!

20:42 31/8/2014 - Πηγή: AEK365

Αν και δεν υπάρχει κανένα πιστοποιητικό που να το αποδεικνύει η Λεάντρα Μπεκέρα Λουμπρέρας υποστηρίζει ότι είναι 127 ετών!

Η γυναίκα από το Μεξικό έχει σήμερα γενέθλια έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ τον αιώνα! Η Λεάντρα γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου του 1887. Ήταν 27 ετών, όταν ξέσπασε ο Α' Παγκόσμιος πόλεμος και 53 όταν ξέσπασε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, ενώ είχε φτάσει τα 82 όταν ο πρώτος άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι!

Σύμφωνα με την οικογένειά της, στα μυστικά της μακροζωίας της περιλαμβάνται το καλό φαγητό, οι σοκολάτες και ο πολύς ύπνος.

Η

Λεάντρα, η οποία εργαζόταν ως μοδίστρα στην πόλη Ζαποπάν στο Δυτικό Μεξικό, έκανε πέντε παιδιά όμως κανένα από αυτά δεν είναι πια στη ζωή. Επίσης, αρκετά από τα 20 εγγόνια της έχουν φύγει από τη ζωή. Έχει όμως 73 δισέγγονα και 55 τρισέγγονα.

Μία από τις εγγονές της είπε στην εφημερίδα El Horizonte ότι αν και είναι κουφή και υποφέρει από καταρράκτη, έχει φοβερή διαύγεια και ακόμα διασκεδάζει την οικογένεια της με ιστορίες που θα συνήθως τις διαβάζει κανείς σε βιβλία ιστορίας. Συχνά μιλά και για τους τρεις μεγάλους έρωτες της ζωής.

Μια άλλη εγγονή της αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι αρκετές φορές κοιμάται συνεχόμενα επί τρεις ημέρες, της αρέσει να τρώει, να μιλάει και τραγουδάει νανουρίσματα.

«Είχε πάντα ένα καλά δόντια, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με διαβήτη ή υπέρταση, οπότε μπορεί να τρώει όσες σοκολάτες και γλυκά θέλει, όπως της αρέσει», λέει η εγγονή της.

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου έχει καταγραφεί η Μισάο Οκάγουα, η οποία είναι 12 χρόνια μικρότερη από τη Λεάντρα, δηλαδή 115 ετών.

Η Λεάντρα δυστυχώς δεν έχει πιστοποιητικό για να αποδείξει την ηλικία της καθώς το είχε χάσει πριν από 40 χρόνια κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης. Τώρα, οι αρχές του Μεξικό προσπαθούν να της βγάλουν νέο πιστοποιητικό γέννησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα